Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoccao

Marketing

10 najboljih sex stvarčica


Londonski Independent u svojoj rubrici Love & Sex donosi mali prikaz sex stvari i pomagala u foto reportaži koju su nazvali – 10 najboljih sex igračaka. Tema je široka i svatko bi tu imao svoje mišljenje ili listu, no pogledajmo što nam Englezi preporučuju. A možda bi bilo pametnije da sam otvorio neke francuske novine...


01. - Lisice od satena – Ł15
Ukoliko vam nije osobito privlačna ideja hladnih metalnih lisica, postoji mnogo nježnija varijanta gdje vas vaš dragi ili draga mogu u ljubavnom zanosu privezati za krevet ili radijator s ovom nježnom trakom od satena.




02. - Satenski spanker - Ł20
Hmm..ne znam kako bih preveo englesku riječ – Spanker. Možda – pljeskavac? pljeskavica?
Erotska vježba pljeskanja partnera (spanking) još se uvijek umnogome smatra tabuom. No, zato je ovdje jedna lijepa varijanta ovog turoperatora od satena, koji svakako ljepše i mnogo nježnije izgleda od nekakvog ping – pong reketa.




03. – Prsten za masažu sa 7 bisera - Ł433
Stimulacija i masaža partnera prstenom koji se stavlja na srednji prst. Cijena nije mala pa bi mogao poslužiti i običan domaći boxer. Pitati lokalnog navijača.




04. - Afterglow masažna svijeća - Ł12.95
Senzualna masaža tijela je takodjer nešto preporučljivo. Kad se ova svijeća upali, ona daje aromatično ulje koje će vaša koža rado i opušteno osjetiti.




05. – Neki to vole hladno – keramički dildo - Ł109
Adele Brydges je keramičar i napravio je ovo zanimljivo kućno pomagalo koje na svom kraju ima plutani čep. Dodaje se topla ili hladna voda pa spravica ima temperaturu po želji.




06. - Colore Moi, boje za tijelo - Ł7.95
Pofarbajte svog patnera ili partnericu. Ofarbajte mu…..što god hoćete.
Boja je jestiva, a ima 12 različitih boja i okusa. Od klasične čokolade pa do toga da vašeg partnera možete ozeleniti. Sve ovisi o vašoj kreativnosti. Dobar tek.




07. - Lust - autor Marc Lagrange - Ł32
Preporuka je za knjigu ovog belgijskog fotografa. Slike su umjetničke, vrlo stilizirane. Uvijek je pravo vrijeme za dobru knjigu.




08, - Dodatak sa svilom, čipkom i kristalima - Ł49
Zavadjajte dodatno svog partnera ovim svilenim i čipkastim dodatkom koji se prilijepi na bradavice, a Swarovski kristali će dodatno pojačati sjaj trenutka. Ipak, treba pripaziti i prije zavodljivog plesa dobro zalijepite unutrašnju traku, da dodatak ne odleti tko zna gdje i neželjeno umanji efekt erotičnog njihanja. Jedna je veličina i svima odgovara.




09. – Lace & Freshwater Pearl G-String - Ł79
Za ovaj je proizvod posebno naznačeno da je bio najdraži predmet Samanthe – važne učesnice i seks sirene tv. serije Seks i grad. Eto.




10. – Liberator - Ł104.99
Ovaj set jastuka zanimljiva naziva može imati razne forme ovisno o vašim željama, trenutnim potrebama i aktivnostima. Prilagodljiv je i lako se pere. U mirnim trenucima bez aktivnosti služi kao odmaralište za noge.






Santana - Smooth (feat. Rob Thomas)





Post je objavljen 28.05.2009. u 11:02 sati.