Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kristinak

Marketing

Ispričajte me na trenutak

[rant] Mrzim predizborno vrijeme. Ne zbog (većinom) praznih priča, prepucavanja i ostalih idiotarija koje idu uz cijeli biznis oko toga, nego zbog predizbornih plakata.

Označena mjesta za oglašavanje u gradu postoje s razlogom, ljudi. U predizborno vrijeme se čak broj billboard panoa drastično poveća baš iz tog razloga - da nam face nasmiješenih političara daju do znanja koliko im je stalo i koliko su sposobni. No čak i ako mi to ide na ono što nemam u gaćama, takav vid oglašavanja razumijem.

Ono što ne toleriram je ljepljenje plakata i stranačkih parola na svaku jebenu dostupnu površinu koje se mogu domoći. Čak i kad se radi o opciji za koju namjeravam glasati. POGOTOVO ako se radi o opciji za koju namjeravam glasati! Malo kulture, (ubacite pogrdan naziv i sočnu psovku po svom izboru)!

Dobijem nervozne tikove kad vidim plakate za kojekakve koncerte i događanja poljepljene po fasadama zgrada koje su netom uređene novcem poreznih obveznika. Dođe mi da nazovem komunalni ured i istresem sav svoj bijes na nesposobnu i lijenu bagru što se kajbajagi brine o izgledu grada jer dopuštaju da se plakati kojima tamo nije mjesto uporno i bez ikakvih sankcija lijepe opet i ponovo! Kako onda ne bih popizdila kad vidim da se ta i ta stranka oglašava na način da svoj predizborni plakat naguzi na pročelje moje zgrade ili na jebeni kontejner za odvoz smeća? Ako nemaju taj minimum kulture i osjetljivosti oko malih detalja, kako će tek imati za stvari koje su od velikog značaja za zajednicu? Najgore od svega je to što ti plakati ostaju i mjesecima nakon što izbori završe.

Već sam tri plakata skinula sa svog ulaza i sa posebnim užitkom nagurala u kantu za otpatke. Večeras kad sam primjetila novi došlo mi je da nešto razbijem, majke mi.

A o onim idiotima što si daju za pravo da unajme avion i onda po starom dobrom socijalističkom modelu istresu desetke tisuća letaka na ulice grada kako bi ukazali na nekulturu i nesposobnost svojih oponenata tek nemam riječi. Bar ne onih pristojnih. Onih od kojih bi se i čistokrvni kočijaš zacrvenio, tih bi se, bome, na pretek našlo.

STO MAJKI!

[/rant]

Post je objavljen 28.05.2009. u 00:37 sati.