Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

PROGLAS HRVATSKOME NARODU

Photobucket

Podruznica politicke stranke Hrvatski pravasi - Hrvatski pravaski pokret Stuttgart, poziva cjelokupni Hrvatski narodni korpus da se vrati na drzavotvorne, rodoljubne i moralne osnove utemljene na ucenju oca Domovine Dr. Ante Starcevica.

Te da vodi svijesnu, trijezvenu i dalekovidnu brigu o ocuvanju suvereniteta RH.

Ovim putem pozivamo citavo Hrvatsko biracko tijelo, da se izjasni za odrzavanje referenduma koje se tice ulaska RH u Europsku uniju.

EU nije Europa u kontinentalnom smislu kojoj Hrvatski narod od drevnih vremena pripada.
EU je instrument moci svijetskih mocnika i konstruirani projekt za sprovedbu nemoralne i imperijalisticke GLOBALIZACIJE.

Ne dopustimo da se odluciva o nasoj sudbini bez nase upucenosti i volje!
Kao sto je bilo pristupanje RH u NATO-pakt, izvrsene kroz medijsku manipulaciju HRVATSKOG NARODA od strane sluganskih, podanickih i anacionalnih strujanja Hrvatskih vlastodrzaca.

Prihvatimo ove cinjenice ozbiljno, pridonosimo pojedinacno svoj doprinos maksimalnom ujedinjenju svih Hrvata, afirmaciji Hrvatstva, ocuvanju naseg identiteta i suvereniteta RH.

Ostanimo pobozni, slozni i sabirni kao pocetkom 1990-tih godina!
Ovim putem pozivamo i sve druge stranke i udruge pravaske orijentacije (posebno u SR Njemackoj) da nam se pridruze te podsjecamo HRVATSKI NAROD na deklaraciju HP-HPP-a, o programu promjene i obnove Republike Hrvatske.

Radi se o nasoj vlastitoj sudbini i sudbini nase djece, zato Hrvatska braco i sestre UZMIMO SUDBINU U SVOJE RUKE!!!

BOG i HRVATI!!!

Dopredsjednik HP-HPP-a Stuttgart

David Jambrak



Post je objavljen 27.05.2009. u 22:15 sati.