Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framaruzici

Marketing

Najava: Malonogometni Ivandanski turnir Ružići 2009.

Image and video hosting by TinyPic

U čast zaštitnika župe Ružići sv. Ivana Krstitelja Šporsko Društvo Real iz Ružića uz suradnju Frame Ružići i ove godine organizira Malonogometni turnir koji počinje početkom lipnja, a sama završnica je 24. lipnja, na dan Rođenja Ivana Krstitelja.

Turnir se tradicionalno održava od 2003. godine u čast zaštitnika župe sv. Ivana Krstitelja, a zamisao je da promiče sport i natjecateljski duh među mladima, dok istovremeno odraslima daje primjer zajedništva i vjere.

Uz mnogo svakodnevnih teškoća, odricanja i rada, ali uz svesrdnu pomoć mnogih sponzora tj. Općine Grude, Županije ŽZH te mnogih fizičkih i pravnih osoba turnir se uspio održati do danas.

Pravo sudjelovanja i ove godine imaju svi iz stare župe Ružići te po dva člana u ekipi koji ne pripadaju župi Ružići. U staru župu spada MZ Ružići, Alagovac, Dragićina, Borajna i Boboška do srednje škole.

Mogu se prijaviti djeca godišta '94 - '96 i '97 i mlađi.

Budući da je bila velika zainteresiranost za ovaj turnir od strane srednje populacije uvodi se i natjecanje Veterana, a pravo na natjecanje imaju svi žitelji općine Grude koji su stariji od 37 godina.

U nadi da će i ovaj turnir kao i dosadašnji niz godina proći u sportskom duhu natjecatelja, druženja i pjesme pozivamo sve žitelje Gruda da posjete ovaj turnir, bilo kao natjecatelji ili dragi gosti.

Prijava ekipa se vrši u Osnovnoj školi u Ružićima, 07.06.2009. god. s početkom u 18:00 h.

Informacije na telefon:

063/327-723
063/429-011
ruzici.turnir@gmail.com

Post je objavljen 26.05.2009. u 15:07 sati.