Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mhband

Marketing

Neke novosti...

Eo, dugo nas nije bilo, pa ću vam reći neke novosti !
Kao što možete vidjeti sa strane, pripremaju se dvije motorijade, a i još nekoliko svirki, što ćemo već objaviti kada za to dođe vrijeme ! Jedna od važnijih vijesti je ta da ćemo 11.7. održati koncert na pozornici u Valpovačkom dvorcu, povodom Valpovačkog turističkog ljeta, a kao gost će doći Zoran Mišić ! To je jedan znak pažnje za Valpovačku publiku koja ga je sve ove dane podržavala, a i gradonačelnikua, Leona Žulja, koji je omogućavao prijevoz navijača do Zagreba ! U svakom slučaju, očekujemo vas u što većem broju. Svirka još nije službeno potvrđena, ali 9o% garantiram !
Druga obavijest je ta da ćemo sudjelovati i u večeri bendova, za vrijeme Ljeta Valpovačkog, koja će se održati 26. 6., koliko je meni poznato ! Najvjerojatnije će s nama nastupiti bendovi Fireball, Off duty, a možda i koji drugi ! Bitno je napomenuti i to da će naš repertoar otpjevati Dado Cvetković jer je Karlo za to vrijeme u Nizozemskoj.
Treća vijest je ta da snimanje albuma ide dobro ! Uskoro krećemo sa snimanjem 5. pjesme, a danas se bacamo na demo za 6. !
Više o tome idući put !

Stay tuned !

LjuX

Post je objavljen 26.05.2009. u 13:54 sati.