Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiron

Marketing

Priopćenje za međunarodnu javnost uprave Morgan d.d.

Poštovani klijenti i suradnici,

kao što ste vjerojatno svjesni, naša je tvrtka kroz proteklih pet godina izložena nesmiljenim napadima snaga kojima ni tržišna privreda niti demokracija nisu mile. Tim se napadima želi prvenstveno okaljati integritet našeg poduzeća, ali i utemeljitelja te većinskog vlasnika, poznatog mecene, filantropa, humanista i publiciste Nwabudikea Morgana.

Sigurni smo da su svi naši trgovinski partneri bili izuzetno zadovoljni tehnološkom razmjenom i suradnjom koja je isključivi razlog našeg trenutnog "vodstva" u istoj. Te resurse vrlo povoljno izdajemo svim zainteresiranim stranama koje ne ugrožavaju temeljna ljudska prava i slobode poslovanja svojih subjekata.

Također, s gnušanjem odbijamo sve insinuacije o našoj involviranosti u napetostima oko sveučilišta, iako smo i mi zaprimili brojne pozive u pomoć nezadovoljnih građana (da ne zaboravimo niti nedavne diplomatske prijetnje). Nadamo se da ova humanitarna akcija neće biti duljeg trajanja, jer ćemo u suprotnom biti prisiljeni nametnuti trgovački embargo svim uključenim stranama. Pozivamo na razum i čim brže okončanje napetosti.

Morgan d.d.
pomaže ljudskom rodu od 2104.

Post je objavljen 26.05.2009. u 09:51 sati.