Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiron

Marketing

Dragi vijećnici i kolege,

Mislim da posljednji razvoj događaja najbolje govori o svoj tragediji koju prouzrokuje nedostatak obrazovanja i neposobnost logičkog razmišljanja.

Krenimo redom: zanima me, "sestro" Miriam, kako se to sekretar Yang osilio *djelima*? Kako je to bilo kome napravljena šteta bilo kojim nekorektnim postupkom?

Vaše insinuacije vezane uz događaje na jedinstvu neću komentirati jer smatram da su ispod svake civilizacijske razine. Doduše, ovisi o kojoj civilizaciji govorimo.

Vaš nedostatak obrazovanja je evidentan i iz interpretacije činjenica: preduvjet za Weather Paradigm je Centaurska Ekologija, tehnologija koja je jedna od prvih koje smo otkrili na ovome planetu. Osim toga, malo se raspitajte po svojoj akolini i siguran sam da će vam *netko* moći direktno potvrditi kako i kada je Socijalistička Zajednica dobila tu tehnologiju.

Isto tako, Vaši zahtjevi za "dijeljenjem tehnoloških dostignuća" su upućeni na pogrešnu adresu. Naime, jednostavnim pogledom u podatke Chironskog statističkog ureda vidljivo je da primat u znanstvenim istraživanjima već desetljećima nema univerzitet, nego Morgan d.o.o. Drugim riječima, vaš isljednički pohod nije ništa drugo do lopovska ekspedicija čiji je cilj opljačkati tuđih ruku djelo.

Isto tako, možda su vam vaše molitve i meditacije malo rastresle prednji režanj mozga pa se ne sjećate, ali u našim arhivima stoji jasan poziv Prokhora Zakharova vama lično da mu javite koje tehnologije su vam potrebne. Drugim riječima, netko vam ponudi pomoć, a vi odgovorite agresijom. Toliko od mene o kršćanskoj ljubavi, milosrđu i poštovanju. O inteligenciji su dovoljno rekli drugi.

Smatramo da smo vam izbili sve argumente kojima ste pokušali opravdati ovu *drugu* agresiju koju ste poduzeli. Međutim, kako sila boga ne moli, ne očekujemo da će se vaše trupe povući pred snagom argumenata, ali očekujemo
da će ostali - a posebno vaši saveznici - shvatiti s kime imaju posla. Doduše, možda im vi u ovom trenutku koristite, ali vjerujem da to neće dugo trajati i da će vrlo skoro doći do preraspodjele savezništava na planetu, čim ostali uvide kakvi su im prioriteti te kakve metode žele koristiti.

I, za kraj, krajnje nas je zabrinula stavka o tome da se Vjernička Republika mora držati ugovorenih obaveza i savezničkih obećanja. Znači li to da su potezi Miriam Goodwinson povučeni u dogovoru s Nwabudikeom Morganom? Je li ova "talibanska ekskurzija" samo način rješavanja konkurencije ispod žita? Je li Miriam Goodwinson postala Morganov plaćenik, njegova kuja rata koja za novce obavlja njegove prljave poslove? Molim očitovanje Morgana, kojega bih volio i dalje nazivati kolegom, ali ukoliko se moje sumnje pokažu opravdanima, bojim se da neću moći.

Također bih volio vidjeti očitovanje pukovnice Santiago, je li unaprijed znala za ovu akciju, s obzirom da je s Morganom vezana savezničkim ugovorom.

Također želim očitovanje brata Lala u vezi ovakve očite blokovske podjele kakvu nismo htjeli, kao i korake koje će poduzeti kako se ovaj svijet ne bi urušio u vrtlogu globalnog rata kojemu takva podjela neumitno vodi.

S poštovanjem,
sekretar Yang



Post je objavljen 26.05.2009. u 09:42 sati.