Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strossmayer

Marketing

Filozofija jednog pubertetlije-29/270

Tajna svijeta (157-169)
Svemir je ispunjen obiljem (163)
SAŽETAK Tajne
* Privlačite ono čemu se opirete, jer se snažno i emocionalno usredotočujete na to. Da biste bilo što mogli promijeniti, okrenite se vlastitoj nutrini te svojim mislima i osjećajima počnite odašiljati novi signal.
* Svijetu ne možete pomoći ako se uredotočite na negativnosti. Ako se usredotočite na negativne događaje u svijetu, ne samo što im pridodajete vlastitu energiju, nego istodobno u vlastiti život privlačite negativne događaje.
* Umjesto da se usredotočite na svjetske probleme, obratite pozornost i energiju na povjerenje, ljubav, obilje, obrazovanje i mir.
* Dobrih nam svari nikad neće ponestati, jer za svakoga ima i više nego dovoljno. Život je zamišljen da bude ispunjen obiljem.
* Putem svojih misli i osjećaja možete stupiti u dodir s neograničenom zalihom i privući je u vlastito iskustvo.
* Slavite i blagoslivljajte sve na svijetu te ćete rastvorit negativnost i nesklad i ponovno se povezati s najvišom frekvencijom - ljubavlju.
Tajna za Vas (171-191)
Jedan jedini Univerzalni Um (176) - Vi niste Vaša prošlost (181) - Budite svjesni svojih misli (186)
SAŽETAK Tajne
* Sve je energija. Vi ste magnet za energiju stoga energizirate sve prema sebi i energizirate sebe prema svemu što želite.
* Duhovno ste biće. Vi ste energija, a energiju nije moguće ni stvoriti ni uništiti. Ona jednostavno mijenja oblik. Stoga je vaša čista suština oduvijek postojala i zauvijek će postojati.
* Svemir izranja iz misli. Mi smo stvoritelji, ali ne samo vlastite sudbine, nego i sudbine Svemira.
* Dostupna vam je neograničena zaliha ideja. Sveukupno znanje, otkrića i izumi prebivaju u Univerzalnom Umu u obliku mogućnosti i čekaju da ih ljudski um privuče k sebi. Sve se to nalazi u vašoj svijesti.
* Svi smo mi povezani i svi smo mi Jedno.
* Otpustite sve tegobe iz prošlosti, civilizacijske običaje i društvena uvjerenja. Vi ste jedina osoba koja može stvoriti život kakav zaslužujete.
* Kad ono što želite promatrate kao apsolutnu činjenicu, to je prečac ostvarenju svih vaših želja.
* Vaša se moć krije u vašim mislima, stoga budite svjesni. Drugim riječima, "ne zaboravite se prisjetiti".

Copyright (c) by David Strossmayer-2008


Post je objavljen 26.05.2009. u 00:56 sati.