Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

zabava s tribina utakmici dala dodatni štih

Image and video hosting by TinyPic

Za Torcidu sladoled, kobasice - i bod

Napokon Hajdukovo gostovanje u Koprivnici! Odlazak s tatom na utakmice splitskog kluba za mene je veliki gušt, a kako mi je Split daleko, jedva sam dočekala neko bliže gostovanje. Slavenaši su dostojno proslavili ulazak svog kluba u Kup Uefa: sviračkim orkestrom, prigodnim majicama kao simboličnim poklonom i kobasicama. Utakmica je bila više kao neko taktičko nadmudrivanje, Miše je odmarao bitne igrače ali ne mogu se oteti dojmu da bi s prvom momčadi odnio sva tri boda jer Slavenova igra nije nagovještala neku senzaciju.

Kad već igra nije nudila neke pretjerane zanimljivosti, tribine su spontano preuzele stvari u svoje ruke. Sjedila sam tik do ''kaveza'' (ograđene tribine gostujućih navijača) i ludo se zabavila. Počelo je s jednim polaznikom nogometne škole slaven belupa koji je na poklon dobio torcidin šal jer je dečkima pomogao vezati navijačke transparente. Gostujućim navijačima jako se svidjela plavuša koja je trgovala sladoledima pa se u tijeku utakmice zaorilo tribinama : HOĆEMO SLADOLED!! Dug je put do Splita, trebalo je i nešto pojesti..tako im nije preostalo ništa drugo nego žicati domaće mlade dečke da im donesu kobasice koje su slavenaši dijelili. Naravno, klinci ko klinci, kako za foru, tako za torcidine naljepnice, nosili su tanjure s kobasicama. I policajci su se savršeno uživili u idiličnu atmosferu (u Koprivnici ne doživljeno!!!) pogurnuvši par tanjura preko rešetaka ''kaveza''. No, atmosfera zna i zavarati: Torcida je na kraju sve začinila odličnom bakljadom u svom stilu.

Pred kraj susreta vidjeli smo i dva gola. prvo je mrežu zatresao igrač Slavena, ali sjajni Ibričić napravio je prevagu i servirao Aračiću odličnu loptu za izjednačenje! 1:1! Rezultat koji je zadovoljio svačiji apetit...


Post je objavljen 24.05.2009. u 19:48 sati.