Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Uspjeli su samo najbolji

Subotnji dvoboji ekipa Dubrave i Ponikvi na Klaki protekli su uglavnom kako je i predviđeno, osim...
Najbolja ekipa Dubrave a ujedno i najbolja ekipa starijih limača jedina je slavila svoju već 18. pobjedu ove sezona. Golovi Klaića, Bega i Malkoća za čistu pobjedu od 3:0 zadržali su ih i dalje na najvišem mjestu na tablici. Već u četvrtak na istom mjestu dočekuju HAŠK u pretposljednjem kolu ove sezone.
Mlađi limači nisu uspjeli i treći puta ove godine pobijediti ekipu Ponikvi. Iako su ljubičasti bili konkretniji u igri, zeleni su bili konkretniji u realizaciji i iskoristili svoje obje prilike za postizanje zgoditaka. I ovi limači svoju utakmicu idućeg kola igraju već za četiri dana na Klaki.
Igrači zagića Dubrave još jednom su se uspješno obranili i upisali bod od boljestojeće ekipe iz Ponikvi. Iako očevici nisu pretjerano oduševljeni igrom, i prazna mreža nije loš krajnji rezultat za ovu momčad o kojoj je već bilo a sigurno će i ubuduće biti lijepih riječi.
Mlađi zagići su jedan dio utakmice čak odlično parirali jakom suparniku, ali drugo poluvrijeme donijelo im je punu mrežu i počasni zgoditak Dautija za konačnih 1:5. Nedvojbeno je pak da su jučer svoj dan imali kapetan ekipe i najmlađi golman lige. Bravo!

Post je objavljen 24.05.2009. u 12:18 sati.