Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tides

Marketing

All I know for sure is I'm trying..I will always stand my ground!! :)

Sretna sam..
Nebo posuto najsjajnijim zvijezdama me podsjetilo na dane dok sam bila mala curica. Moji bližnji i ja smo svako veče gledali zvijezde..onda je moj stric pričao o svemiru, a ja sam se tako divila svemu tome..da sam dan danas ostala opčinjena..xD


Stvarno je lijepo kad te nakon mnogo godina neke ljepote podsjete na tako divne trenutke koje sam doživjela i proživjela. :)
I večeras, dok sam išla iz grada..u autu je svirao Queen, a ja sam pogledima istraživala nebo zasuto najsjajnijim zvijezdama. Jednostavno je predivno gledati takvo nešto..jednostavno prekrasno..sretan
Razmišljala sam o tome kako sam zapravo sretna u životu. Zdrava sam, imam predivne prijatelje, imam obitelj koju jako volim..i mislim da nema razloga za žalost..no dobro..svi imamo dane kada smo tužni i jednostavno nije nam ni do čega, ali prođe..prođe..

Sada dolazi još jedan važan dio života u kojem ću morati donijeti isto važnu odluku..a to je naravno taj moj ispravan put..:) Nisam još sigurna gdje ću i što ću, ali polako razmišljam..samo polako..:)
Vidi ovo..Ja sam stvarno optimistična u zadnje vrijeme. xD



Image Hosted by ImageShack.us



Jako mi je drago što sam se u zadnjih par tjedana sprijatejila s dosta ljudi s kojima se prije nisam niti pozdravila.
I toliko je dobra ona uzrečica..Osobu sudi kakva je tek kad je pravo upoznaš..
I jesam..i stvarno mi je jako drago što smo se sprijateljile..jako si mi draga i baš sam te zavoljela..odnosi se na jednu jako dragu osobu s kojom prije nisam ni riječi progovorila, a sad mi je jedna od najdražih osoba..:)

I dakako jedan jako dobar prijatelj me se dojmio..xD
Sasvim nenadano smo se počeli dopisivati i sad smo si jako dobri..Baš se slažemo oko svega..i baš smo pronašli zajednički jezik..:) Jako mi je drago što ga poznajem..


A moji ostali predragi prijatelji..tu su za mene i ja sam za njih..i jako ih volim..:)
Jedna posebna cura dakako je zauzela posebno mjesto u mom životu..a to je Ona, Andrea, baš te iskreno volim..sretan, a ti to već sigurno dobro znaš..

A Vi, najdraži moji blogeri..što bih ja bez Vas..Vas, koji čitate ove moje freaky postove..xD Isto vas jako sve volim..I tu sam za Vas..isto kao i Vi za mene..cerek

Ma puna sam ljubavi večeras..sretan
I volim je dijeliti..:))

Pružaj ljubav, dijeli je..tek će ti tada biti i uzvraćena..yes

I da..moj mačak je kao nov..skroz se oporavio..Mačak moj mali..slatki..smijeh
Pozdravlja vas vaša Betty Blue i šalje puuuno poljubaca!





Post je objavljen 23.05.2009. u 22:50 sati.