Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

..poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima...

A njega je u moj život dovela monotonija, očaj, potreba da se negdje ispušem , da ne mislim više na ljude i stvari koje su mi se vrzmale glavom predugo vremena. Došao je one noći kad sam kupile mrvice svog života i pokušala sastaviti bar jedan komadić koji bi sličio na nešto,,i nisam uspjela,,, očaj me nadvladao i odveo u njegov zagrljaj. Mislila sam samo jednom, slučajno. Dogodilo se opet, opet sam mislila slučajno. Ali ponovilo se,,, i opet… Tražila sam ga samo onda kada je on meni trebao. Konačno sam milila da vladam svojom glavom i osjećajima. Danas znam da sam vladala, svime time, i njime… Ponosna sam na sebe što sam ostala hladna, što sam ga imala samo onda kada sam ja to htjela, što sam ga zvala samo onda kada su mi se želje , ideali i snovi na nekim drugim poljima, i s nekim drugim ljudima rušili pred očima,,, Vrelim noćima s njim prebolijevala sam godine i godine plakanja i razočarenja. Konačno sam vladala situacijom. Imala sam samo strast ,,to sam jedino i tražila, bilo mi je sasvim dovoljno. Više tražila nisam.
Nudio mi se na dlanu, kako sam željela i htjela. Uzimala sam koliko mi je trebalo. Ostalo sam ostavljala njoj… Nije ni znala koliko malo joj je ostalo. Bezbroj naših noći služili su mi kao obrambeni mehanizam za sve moje izgubljene bitke, za sve promašaje… Svaki put kada bih se razočarala tražila sam utjehu u njemu. Bio je svjestan toga. I nje se bunio. Od frajera sam napravila luzera. Uspjela ga je slomiti žena iz svog vlastitog očaja….
Danas ga više ne želim, ne trebam. Bar za sada. Poslužio je svojoj svrsi. Pomogao mi je da zaboravljam. I moram priznati , uživala sam s njim. Radio je sve što sam trebala i htjela. Uživala sam u činjenici da imam svoj obrambeni mehanizam,,koji mi ponekad tako napuni baterije….
I danas ga čuvam pod „ možda zatreba“… dao bi mi sve, radio bi mi sve, ali momentalno nema potrebe,,,sasvim mi je dobro i bez njega.
Uživam ga gledati kako plazi. Kako me moli. Kako ga palim . uživam u činjenici da sam bar jednom u životu odigrala prljavo, samo razumom, i da bar jednom osjećajima nisam naplatila svoje cehove…
Uživam što znam koliko ga imam , koliko ga njoj fali, i kolika sam vladarica njegove glave…

„ Što su tebi , sad ti radi njima“….


Post je objavljen 23.05.2009. u 10:49 sati.