Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

AJMO DANAS

Nisam stigao jučer, pa čisto da ne ostane u zraku, danas igramo s Kustošijom. U prvom smo dijelu izgubili kod njih 4-2, ali, kao što sam već napisao, bili smo bez golmana, a ovi su dva puta pogodili gol tako da je to nemoguće ponoviti. I bili bolji. Ali samo prvo poluvrijeme. U drugom smo okrenuli priču. Danas je nešto drugo, ili treće, svejedno. oni se bore za to, treće, mjesto. Mi nemamo rezultatski imperativ. Očekujemo dobru igru, kao protiv ZET-a i dijelom protiv OŠ Dinamo. Jučer nakon treninga nije bilo utakmmice protiv '01., a trener je dežurni kritičarima odgovorio da nam te utakmice jako puno znače za uštimavanje ekipe i da on moli Milu da igraju s nama.
Još je važnija tekma mlađim limačima koji se bore za drugo mjesto. Nakon poraza protiv Dragovoljca, imaju imperativ pobjede. Sretno limači! Naravno, sretno i starijim limačima (vrijeme je da prorade) i mlađim zagićima (oni nas više ni ne mogu iznenaditi, posebno sada kad je Luka očito definitvno prešao kod njih). Luka, sretno!
Osim toga, bio je i sastanak. Malo sam kasnio, ali evo osnova: 240 kuna će nas, izgleda, sve skupa koštati Đakovo, uključujući i ručak u nedjelju. Pazite, nije još ziher.
Spremite se za Maribor, krećemo 6.6 oko 6. ujutro. Tri šestice. (Znate kako se skidaju takvi uroci, samo nemojte po kompjuteru).
Hvala tati Budimiru za Nike hlačice koje će dobiti svaki igrač.
Idući tjedan dobivamo i majice. Radne i službene, trener moli da u radnim dolazimo na trening. Svaki.
Za Bjelovar treba dati 250 kuna. To bi trebalo biti dovoljno, a ako bude sreće, možda i ostane nešto za Maribor. Danas smo na tekmi. Svi u zeleno i štucne. I zelene i bijele.
DO POBJEDE! AKO JE PAO MT. EVEREST, MOŽE I KUSTOŠIJA.
HIMALAJA TRES!


Post je objavljen 23.05.2009. u 08:37 sati.