Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 50. ) - VIDOVIĆ VS. PINTARIĆ

SISAK DANAS

DAVORKO VIDOVIĆ:

FOTO: Pozivam HSP-ovce da glasuju za mene

Sisak posjetio predsjednik SDP kako bi dao podrške kandidatu svoje stranke u drugom krugu na lokalnim izborima 31. svibnja.

Tijekom kasnog popodneva predsjednik druge stranke u Hrvatskoj po svojoj snazi, SDP-a, Zoran Milanović posjetio Sisak kako izrazio svoju podrške kandidatu Koalicije « Sisak ponosni « za gradonačelnika Siska Davorku Vidoviću.

Tom prilikom predsjednik SDP- u društvu Davorka Vidovića posjetio je volontere svoje stranke u drugoj sisačkoj ulici, koji od prvog dana izborne kampanje vrijedno lobiraju u središtu grada za svoju stranku, radi se uglavnom o mladim ljudima, srednjoškolcima i studentima. Ispred stotinjak okupljenih građana i simpatizera SDP-a, Milanović je dao jasnu i nedvosmislenu podršku svom kandidatu smatrajući « njegov izbor boljim rješenjem za Sisak «. Iako je u prvom krugu kandidat koalicije predvođene SDP-om osvojio simboličnih 3.5 postotaka više glasova od svog protu kandidata, Dinka Pintarića, mnogi smatraju kako je aktualni gradonačelnik Pintarić favorit ovih izbora, obrazlažući svoje zaključke snagom HSP-a u ovom gradu, naime HSP je osvojio respektabilnih dvadesetak posto glasova i vrlo vjerojatno kako će njihovi birači presuditi drugi izborni krug.

Upravo zato Vidović je između ostaloga rekao:
«…Mislim da građani ovog grada ne žele nastavak Pintarićeve vlasti, više od 65 posto ih se izjasnilo protiv njega, zato pozivam sve birače HSP-a da mi daju svoj glas, iako se sa njima ideološki ne slažem…» U kratkom blitz intervjuu ispred SDP-ovog štanda, Vidović je dodatno pojasnio svoju poruku HSP-ovcima.

- To su sve moji suborci, moje kolege koje poznajem iz rata, građani su ovog grada i vjerujem da gradu žele samo dobro – zaključio je kandidat lijeve koalicije za sisačkog gradonačelnika.

Nakon kratkog druženja sa novinarima i građanima, Milanović i Vidović potražili su prijeko potrebno osvježenje u obližnjem sisačkom kafiću, Default, u pratnji desetak svojih volontera.

FOTO ZAPIS:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PRIJATELJI PODJARKA I VIKTOROVCA

FOTO: Pintarić na revijalnoj utakmici


Aktualni gradonačelnik Siska pridružio se građanima na utakmici ženske i muške nogometne ekipe, gdje je srdačno dočekan.

Trenutni gradonačelnik Siska, Dinko Pintarić, odazvao se na poziv članovia Udruge za promicanje kvalitete življenja, « Prijatelji Podjarka i Viktorovca », druženje se održalo na igralištu u sisačkom kvartu nedaleko Viktorovca, Podjarku, u ulici Marka Dizdara. Poziv su članovi ove udruge uputili aktualnom gradonačelniku kako bi mu se zahvalili za « podršku koju su od njega dobili tijekom cijelog mandata «.Tom prilikom muška i ženska ekipa kvartova Podjarak i Viktorova odigrala je revijalnu nogometnu utakmicu, a početni udarac izveo sisački gradonačelnik Dinko Pintarić. Rezultat? Neki bi rekli kako je nogomet prvenstveno muški sport.

- Sretan sam što ste me pozvali, vi znate kako se uvijek rado odazivam na vaše pozive i koliko podržavam vaše aktivnosti, uvijek se ovdje osjećam kao doma, kao među svojima –kratko je komentirao svoju posjetu udruzi « Prijatelja Podjarka i Viktorovca «, gradonačelnik Pintarić, tom prigodom Pintarić je podijelio promotivne majice sa logom svoje koalicije.

Spomenuta udruga se bavi poboljšanjem kvalitete življenja i poljepšanjem Siska, posebno Podjarka i Viktorovca, kao i poticanjem mladeži na kreativnost, organizirano i smisleno korištenje slobodnog vremena te ostalim djelatnostima.
Okupljeni građani su aklamacijom pozdravili trenutnog gradonačelnika poželjevši mu puno sreće u drugom krugu, koji će se, podsjetimo se, održati 31. svibnja.

FOTO ZAPIS:



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Post je objavljen 22.05.2009. u 23:55 sati.