Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

PRIJEDORČANKE SE SMRZNULE U LJUBUŠKOM NA -16 *ŽRK LJUBUŠKI LO-MIRA 39:23 /19:12/*

Utakmica posljednjeg XXII kola Premijer lige za rukometašice ŽRK LJUBUŠKI LO-ŽRK MIRA počela je svečano dodjelom poklona za Josipu Tomić koja nakon 7 godina igranja za klub odlazi u Zagrebačku Lokomotivu. Redom su poklone dodijelili u ime igračica kapetan Maja Prusina, u ime struke trener Mate Nikolić i čovjek koji je Josipu Tomić naučio prve rukometne korake viši trener/instruktor Slaven Tomić.

Iako je u ovom posljednjem XXII kolu PLŽ rezultat bio u drugom planu Ljubuški LO je deklasirao Miru iz Prijedora sa visokih 16 zgoditaka razlike. Od samog početka utakmice domaće su nagovijestile da bi gošće mogle doživjeti brodolom u Ljubuškom jer je već u 11-oj minuti susreta semafor pokazivao 11:2 za domaće. Međutim tada su Ljubušanke već sigurne u 17 pobjedu ove sezone malo posustale da bi gošće otišle na odmor sa podnošljivih -7. U nastavku domaće su dodale gas od 45 minute susreta i slavile sa visokih 39:23. Kod domaćih posebno se istakla Maja Prusina sa 10 zgoditaka, te slavljenica Josipa Tomić sa 7 i Danijela Mistrić sa 8 postignutih zgoditaka.Još su se u listu strijelaca upisale redom: Andrea Prusina 4, Kornelija Rajković,Klaudija Knezović,Lejla Ristić,Marija Boras i Martina Nikolić sve po 2 zgoditka. Nakon utakmice je upriličeno druženje u restoranu Avangarde u Ljubuškom, dok će djevojke sa treninzima nastaviti do 08.06.2009 kada će biti upriličena proslava uspješno okončane sezone pod pokroviteljstvom tvrtke Podravke BiH.

čestitamo:admin....sretno Josipa!!!

Image and video hosting by TinyPic
Josipa Tomić od iduće sezone članica Lokomotive Zagreb-višestruka prvakinja BiH u mlađim kategorijama, juniorska reprezentativka i standrana prvotimka bit će nedoknadiv gubitak u koncepciji Mate Nikolića za iduću sezonu...

Post je objavljen 22.05.2009. u 16:35 sati.