Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoccao

Marketing

Lady Dior


Veliki su se kreativci skupili i napravili lijepi, mali, ali visokobudžetni, 6.5 minuta dugačak promotivni film za kompaniju Dior, koji je objavljen jučer. Glavni su, naravno, bili umjetnički direktor Diora, neponovljivi i briljantni John Galliano, zatim autor i režiser filma, Olivier Dahan, koji se ponovo odlučio za suradnju s lijepom, nadarenom francuskom glumicom, dobitnicom Oscara, Marion Cotillard.

'The Lady Noire Affair' je stilizirani triler, radjen kao hommage filmovima Alfreda Hitchcocka. U film su, koliko je to moguće, diskretno ukomponirani Diorovi proizvodi, a meni se dopao make-up vidljiv u sjajnim krupnim planovima glumice, njezine Diorette naočale, kao i 15 cm. visoke sandale.

Film prikazuje kako misteriozna Lady Dior, jureći kroz Pariz sa svojom Diorovom torbom, pokušava spasiti njega - 'Jamesa'. One koje zanimaju brojni detalji trebat će film vidjeti više puta, a na Internetu se već pitaju što znači misteriozni broj N°751B43 napisan na paketu?

Ovo je prvi od četiri nastavka koji će nam ispričati priču o ' Jednoj dami, četiri grada i Lady Dior torbi'. Nastavci slijede, a pojedini opisi mogu se pratiti na Twitteru.



The Lady Noire Affair - Dior






Post je objavljen 21.05.2009. u 10:23 sati.