Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

SUTRA S DINAMOM

I bi sastanak!
Ide ovako: Trebalo bi svakako do petka dat zahtjev za putovnicu, bez obzira želi li se produžiti postojeća ili uzeti nova. Ako netko ne uspije do tada, neka se javi treneru.
U autobusu za Maribor, a to je za zagiće 6.6., a za mlađe zagiće i limače dan poslije, ne mogu biti roditelji. Takva je politika kluba. U našem slučaju - ako pitate roditelje - malo kriva, jer će autobus praktički biti prazan s tih niti 20 klinaca.
U Đakovo idemo 13. lipnja i vraćamo se dan poslije. Trener je osim utakmica predvidio i posjet ergeli s lipicanerima, katedrali, a čujemo da će biti i roštilja. Uostalom, tamo je doma. ZATO, SVI U ĐAKOVO! Ali, to će nas ponešto i koštati. Smještaj je maksimalno 250 kuna u hotelu, a za put ćemo još vidjeti.
Ima još, 20. lipnja je tradicionalni turnir NK Kustošije na kojem ćemo također, vjerojatno desetkovani, ipak nastupiti.
Tu su i majice, svečane i obične, dođu po 100 kuna.
U međuvremenu nas čeka uzvrat posjeta Bjelovarčanima 31. 5. o kojem smo već pisali. Detalji kod članova Organizacijskog odbora.
I na kraju, sutra igramo s Dinamom, ako sam dobro shvatio riječ je o Nogometnoj školi Dinamo, a ne NK Dinamo. Između 19.15 i 19.30 treba doći u klub.

Post je objavljen 19.05.2009. u 20:28 sati.