Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiron

Marketing


Molio bih skupštinara Yanga da ne lupa natikačom po podiju. Sasvim smo dobro čuli njegove observacije.

Nakon kraćih konzultacija nadzornog odbora, uprava Morgan d.d. suglasna je u zaključku kako se kritike Zajednice temelje na zastarijelim doktrinama industrijske ekonomije koje su u međuvremenu prevladane. Koliko je još ekoloških i nuklearnih kataklizmi potrebno da bismo naučili da nevidljivu ruku slobodnog tržišta moramo ojačati armaturom koja će zadovoljiti čovječju samoprobitačnu prirodu na dugoročno održiv način.

Za razliku od ugljičnog poreza i međunarodnih organizacija jučerašnjice, naglašavamo da je naš model otporan na manipulacije i samokorigirajući. Pojedini parametri su naravno podložni pregovorima, no trenutni ustroj omogućava razliku i do 40% u broju baza između frakcija u prvom i sedmom dohodovnom septilu bez ikakvih penalizacija. Također, razumno je očekivati i prijelazni period od dva desetljeća kako bi se privrede mogle pripremiti.

Po pitanju kopnenog razgraničenja, ustavno regulirane granice ukodirane u zapovjedno sučelje ovdje daju jasne gabarite. Zasnivanje kolonije unutar teritorija druge strane (izračunate drevnim algoritmima) predstavlja čin agresije. Izgradnja u vlastitim granicama u pravilu to ne predstavlja, i takve bi se tenzije trebale prevladati bilateralnim dogovorima, kao i upotreba resursa na tim teritorijima. Uvjeravamo vas kako ni sa jednim od naših susjeda nismo imali problema rješiti te probleme u konstruktivnom duhu.

Pomorsko pravo Chirona daje za pravo pomorskog posjeda samo temeljem pomorskih baza. Dakle, ne poznaje se koncept priobalnog pojasa, već samo pomorskog dobra koje je po svojoj prirodi opće. Svako proglašenje zaštitnog ekološko-algolovnog pojasa (ZEAP) smatramo jednostranim činom koji nije u skladu s polaznim postavkama ove kolonizacije - te se rješenja ovog pitanja treba tražiti u bilateralnom duhu, a u skladu s principima pravičnosti.

Hvala na pozornosti


Post je objavljen 19.05.2009. u 15:55 sati.