Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmata

Marketing

Vidin ja da van je ona tema odoli preteška a i jema puno teksta ,je je a ko ce toliko tega citat ......nima se vrimena ,vrime je novac.......aj evo vracan se ja u sadašnjost ........


I kad neko kaže da krv nije voda .....ne da je u pravu nego je i više od toga......nije priroda zajebancija......genetika je to tako lipo složila ........gledan njega i vidin sebe u njegovin godinama ......e ja san bija posebna sorta a gospe mi blažene iman dostojnoga nasjednika u svakom pogledu.

A opet uz sve slicnosti ca je pokupija od mene ima par detalja u kojima se eto ipak razlikujemo.....a bice to tako gre inace po prirodnom redosljedu.......recimo je da san ja volija i još uvik volin dobar rock/metal ali ovo šta on sluša ne da je ajme meni mila majko moje nego mi dođe na dane da zgrabin liniju ili racunalo i da ih bubnen o pod i skacen ka manitaš nogama po njima ......to je jednostavno atak na moje uši..........

Nemojte sad mislit da evo stari prdonja pizdi kontra maloga bez razloga .......ovi black metal je toliko ubitacan da je to totalna katastrofa od glazbe.....a još rici u pismama.......a isukrsta ti ovo bi tribalo zakonon zabranit......a di ova mladost gre ...... a di , a uprdec eto di.

Je da san ja bija prica za sebe , i da san uvik mislija da majka vako nešto ne rađa dva puta ,ali san se ocito zajeba hehehehe........a šta rec .....a ništa......lipo Marine nastavi tamo di si sta......daji mu i dalje ocinsku podršku ...........a to šta malo prati trendove njegove generacije i nije toliko zajebano......proce njega to ka i šta mu je papu prošlo kad tad ( ma nu bogati a jeli mene prošlo????)

radni stol  1


Radni stol u njegovon sobi govori sam za sebe ......namisto knjiga tu su exponati svih vrsta vezani za racunala i njegovu svirku .......ajme kad pocme sa ovon gitaron cipat najrađe bi iz kože iskocija......a e a kako je tek mojin bidnin susidima headbang burninmad mad

radni stol  2


Cek cek malo .....e a vidi šta se to krije iza pojacala aaaaaaaa......plavi ronhil i cikopeljnica .... smokin
A ja san isprid mojih zapalija prvi španjulet tek kad san poceja radit...... a on ka sve ono necu ....a u sobi se fuma u svih šesnajst.

radni stol


E a u koga se moga i ugledat ......a vidi papinoga radnog stola......ne razlikuje se previše jelte ......samo šta je kod mene eto malo pitomija pozadina na racunalu.....a nu njegove......gospeeeeeeee mojaaaaaaaaaaaa

I kako to dolici jednom 17. godišnjaku evo mi odgovora na sva moja pitanja,podpitanja i za buduca pitanja......."a koji ti je kurac ??? .......molaj me na miru ......"

koji ti je kurac




Aj Marine ne pizdi neg ostavi dite na miru.....smirice njega ona mala ca svako vece leta kod nje smijeh

E bravo ovi put glazba nije stavljena na autostart.....ne želin vas opet toliko satrat :)))) a onaj ko ima hrabrosti neka malo posluša i uživa i black metalu koji današnja mladež sluša......samo pametno nemojte naglo .....pripremite se na šokkkkkkkkkkkk.




Post je objavljen 19.05.2009. u 09:13 sati.