Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shurtugalfan

Marketing

RIJUNAJTED VIT MAJ BLOG

Pozdrav, skvadro, opet isprika kaj tak dugo cekate. Pa, imam svakakve vijesti, iz svakakvih izvora. Ukratko, s jedne strane sam čuo da se nitko ne namjerava primiti prevođenja BRISINGRA što je sramotno, ako smijem dodati je***a ih Nives Celzijus i gola istina.
Kako god, uzmimo u obzir da smo svi mladi i buntovni te da namjeravam, ukoliko želite imati u rukama svoj hrvatski primjerak brisingra, na internetu ostaviti peticiju do koje cete link naci u boxevima, no ne mogu to sam, pa vas molim da pozovete sve ljude do kojih možete doći.

Sramotno je također i to, da se vani već izdaje DELUXE EDITION odnosno proširena verzija, koju mi HRVATI možemo sanjati, s obzirom na to da smo jadno i zaostalo društvo.

Samo bi htio dodati da je u pripremi i post s teorijama o knjizi IV

Da malo zagrizete, dragi moji, stavljam vam sliku Judea Palancara (radio likovnu opremu za sve knjige vani). Ponovo se špekulira o pojavi zelenog zmaja. Htio bih nadodati i da je ime knjige zasad nepoznato pa ne vjerujte nikome što vam govori. Ako će se saznati, uvjeravam vas da ćete ovdje naći istinu.

Puno pozdrava






U prilogu, slika Letrblake, napravio također Jude Palancar




Post je objavljen 18.05.2009. u 22:20 sati.