Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Download Day - USPJEŠAN!

COPY: NEWS BLOG

Evo nekih rezultata

Francuska:
Top Rock
An deiner Seite - #1
Top 100
An deiner Seite - #12

Švedska:
Top Rock
By Your Side - #4
An deiner Seite - #5
Top 100
By Your Side - #41
An deiner Seite - #71

Finska:
Top Rock
An deiner Seite - #8
Top 100
An deiner Seite - #43

Njemačka:
Top Rock
An deiner Seite - #37

Španjolska:
Top Rock
An Deiner Seite - #8
Top 100
An deiner Seite - #98

Švicarska:
Top Rock
An Deiner Seite - #6

Belgija:
Top Rock
An deiner Seite - #5

Austrija:
Top Rock
An deiner Seite - #31

Portugal:
Top Rock
An deiner Seite - #5
Top 100
An deiner Seite - #30

Italija:
Top Rock
An deiner Seite - #38

Luxembourg:
Top Rock
An deiner Seite - #35

Velika Britanija
Downloaded on HMV - #23 Top 100


THSekunde

"Kao što možete vidjeti Download dan je gotov. THSekunde čestita svim sudionicima i kao admin ovog foruma, poželjela sam vam osobno čestitati na vašoj predanosti. Ne samo da sam ponosna na svoj tim i svoj forum ali također i na sve koji su nam pomogli, svaki na svoj naćin, kako bi postigli svjetsku fan akciju. Isprobali smo ovaj novi koncept kako bi iskazali svoju potporu bandu. Kao što naši kritičari kažu grupu možda nije briga za fanakcije, ali nema veze, oni ovdje imaju vidljivi dokaz naše potpore, a njima je stalo do njihove glazbe, zato je ova fan akcija nova. Vašim i našim velikim downloadom, uspijeli smo pomaknuti staru pjesmu, i ne puno skidavanu, na veliku platformu. sve ovo je postigla naša zajednica, naša zajednica zasnovana na ljubavi prema glazbi jednog banda. U ovih 1381 dana koliko znam za njih, Nikada se nisam osiječala ovako: podjelili smo nešto sa cijelim svijetom. Sutra kada se probudim,znati ću da smo učinili sve što smo mogli da pokažemo svoju potporu našim dečkima. Učinili smo nevjerovatan posao zajedno, i malo bandova može reči da imaju fanove koji su toliko angažirani. Kao što možete vidjeti po rezultatima, neke zemlje su uspjele staviti pjesmu na ljestvice, u početku sam mislila da to neće biti moguće. Zemljama koje nisu spomenute, prilično sam sigurna da ste bili blizu. Dobro djelo se uvijek nagrađuje.
Hvala vam što ste se pridružili, da ima kažemo da smo mi tu, uz njih, kada oni to žele. Na kraju, želim zahvaliti «Afghanes on Tour» što su nam dali priliku da pokažemo da mi možemo biti uz njih, bez da ulazimo u njihovu privatnost.

Nadam se da nisam napravila neke pogreške:
Merci / danke / thank you / "" / 4C1' / ŕČĚ / gracias / kiitos / •ĹDZÁąĂÄÎ / ęŐÓÔ / köszönöm, köszönjük / grazie / BŠLhF TVD~Y) / bedankt / takk / obrigado, obrigada / Dziękuję / mulţumesc / A?0A81> / ďakujem / tack / blagodaria / hvala / tänan / paldies / choukrane / aciu / nanedri / tesekkur ederim, sagolun / děkuji, díky / diakuiu.
Vidimo se na koncertima,

mi smo povezani
Bzzbzzbzz & the forum THSekunde."



Kim Lan - NOVI BILLOV GRAFIT




Tomov grafit - by: Kim Lan




Ostalo






Bill - Crvenkapica... roflroflroflrofl

Photobucket


Bill - animacije (TRL)cerek

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket


TH - PRVI KONCERT!!!




kiss
mwaaaa


Post je objavljen 18.05.2009. u 18:26 sati.