Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

NAJAVA

Sutra je, ako sam dobro shvatio, nakon treniga i sastanak u vezi Slovenije i Đakova, pa ćemo vidjet koji su zaključci, jer neki igrači zbog obveza neće ići na neka od tih putovanja. Barem po najavama, pa da vidimo s čim se raspolaže i tko ima interes ići.

Osim toga, evo i kraće najave idućeg kola:
HAŠK-Špansko - Ovdje samo čudo može izvući HAŠK od poraza protiv Španskog. Naravno, uvjet za to je da Špansko ponovi partiju koje je imalo protiv Dinama kada su odigrali 2-2. Međutim, ako opet potonu u depresiju čemu su bili skloni ovo proljeće, HAŠK ima priliku.

Dinamo-Zagreb
Ova će utakmica u stvari više zanimati naše mlađe limače koje poraz Zagreba i njihova pobjeda nad Kustošijom može odvesti do drugog mjesta. Što se tiče starijih zagića, a mislim i ostalih kategorija (možda '98 ima šanse), sve osim pobjede domaćih veliko je je iznenađenje.

Cro. Sesvete-Zet
Mislim da se o ovoj utakmici nema što napisati. Pitanje je tek s koliko će golova u mreži gosti napustiti Sesvete.

Trnje-Hr. Dragovoljac
Ako ćemo suditi po igrama na proljeće, čvrsta dvojka. Međutim, mislim da je moguće da se Trnje vrati "u igru" i ostvari barem nerijeešen rezultat, ali i to bi ipak spadalo u iznenađenja kola.

TREŠNJEVKA-Kustošija
Ono najslađe smo ostavili za kraj. Kao što smo već pisali, protiv Kustošije smo na jesen bez našeg golmana izgubili 4-2. Možda je došlo vrijeme za revanš, iako je Kustošija u vrlo dobroj formi i na proljeće. Iskoristili su greške Španskog i dokopali se trećeg mjesta koje sigurno ne bi željeli izgubiti na Grabi.

Dubrava-Ponikve
Derbi začelja. Prevrtljiva Dubrava može svakoga iznenaditi, ali ništa drukčije nije i s Ponikvama. Igrao bih 1x. Ipak.


Post je objavljen 18.05.2009. u 17:55 sati.