Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brzkoshiba

Marketing

Karte i analizica trke

Evo,probat ću nekak stavit karte. Bum i malo skomentiral. Daklem PH [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/2954/84429283.th.jpg[/IMG] se trčal ujutro. Greška odmah na KT2, nisam registrirao da prolazim pokraj KT12, pa sam kod dolaska na privatno područje ( zeleno ), koje je omeđeno neucrtanom ogradom, zabrijao da se nalazim sjevernije od KT2, te logično, krenuo južno. Na livadi sam shvatio di sam. Potom je sve bilo više - manje ok, do famozne dionice 6-7. Papak. Opet. Spustivši se u uvalu vidim KT8, ali ne registriram da mi je to KT8 (OPET!!!) nego zabrijavam ko zna kaj, i krenem po putu. I onda kliker proradi: pa vidio sam da je KT broj 48headbang. Čisti debos. Nakon toga KT11 i odluka da idem donjom varijantom. Super se pratim, penjem po uvali kako sam i zamislio, ali prolazim par metara IZNAD KT11!! I onda rošt - rošt, par sočnih psovki, a kada sam konačno skužio da sam stajao doslovno 1,5 metar iznad nje, pada još jedan red sočnih psovki. Moral bum oprat zube sapunom. Do kraja laganini.


1. Merz sprint [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/3549/1merzsprint.th.jpg[/IMG] je prošao više manje ok. Malo sam su u početku zbunio kada se sa start pointa na KT1 kretalo u kontra smjeru, al sam se brzo sabrao. Većih problema nije bilo do KT10, koja mi je nekako u stvarnosti izgledala puuno bliže gustišu, nego što sam ju zamišljao. Al tu sam fulao cca 30 sekundi.

Rezime: i da sam išao bez greške, Štanfel bi me ionako rastavio na proste faktore. Žao mi je PH jer sam mogao realno biti drugi, al sam sam si kriv. Čestitke SVIM osvajačima medalja.

Danas opet trening snage i postavljanje stupova za ogradusretan . Kissy - kissy

Post je objavljen 18.05.2009. u 10:53 sati.