Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogodneverina

Marketing

Opet ista pjesma



Što su promijenili ovi izbori na lokalnoj razini? Ama baš ništa. Građani ove zemlje dali su mi jutros da se zapitam što je potrebno da napravi političar kako ne bi glasali više za njega. Kako je moguće da nakon što je Branimir Glavaš svojim bijegom u susjednu BiH pokazao koliko mu je zapravo stalo do Lijepe Naše i njenih pozitivnih propisa Osječani i dalje glasaju za njih? A svi čitaju novine i svi se pitamo kuda ide ova zemlja ako njezin general potkopava ovu zemlju izmišljenim štrajkom glađu samo kako pravosuđe ne bi proradilo na njegovoj koži. Jerbo neki su jednakiji prema zakonu a ovaj se valjda smatra takvim.

Veselio sam se ovim izborima kao beba zvečki što se tiče HSLS-a i HSS-a jer sam zamišljao kako će biti kažnjeni što su prodali dupe za jeftinjavu u zamjenu za potporu HDZ-u. Ajde neka su se prodali, na sljedećim izborima ljudi će ih zbrisat ali očito nisam (glupi ja) uračunao faktor "idiotizma" toliko popularan i prisutan u glavama mojih sugrađana.


Bandić je pobijedio u Zagrebu. Toliko žuči nakon što smo shvatili koliko se nakrao i koliko je proširio svoja prijateljstva i kumstva na abnormalan broj a on je opet prošao kao da ništa nije bilo.


IDS je opet pobijedio u Istri tako da je ova stranka Alfa i Omega u već 20 godina, neprekinuta navika da se bave moći, naprosto su se navikli biti tamo pa se ponašaju ko mali HDZ.


U mojoj Rijeci isto ništa novo, Obersnel je pomeo svih pred sobom, iako istini za volju barem ovog čovjeka nisu pratile nekakve mutne afere. Nije mi baš simpatičan ali priznajem da nije nikad imao ekscese, nije vozio u pijanom stanju, nije zasad nikad izašlo u novinama da je namjestio nešto nekome, nije nikome nikad odgovorio ružno a za političara u nas već je mnogo što ga ne prati loš glas. Iako bi radije da se SPD skinuo sa vlasti kod nas, onako za promjenu, da bude nešto novo (osim HDZ-a naravno).





Ali ono što me najviše brine je to što je HRVATSKA "DEMOKRATSKA" ZAJEDNICA preotela nekoliko županija SPD-u. Pa kako je to moguće? Svi su nezadovoljni njihovim djelovanje, svi najavljuju kako će glasati za manje zlo svi osim naravno blogerice Lion Queen, svugdje gdje pogledam vidim aferu i izraz "nisam ja to učinio " sa nevinim smiješkom i prstima u marmeladi. I onda se probudim dana nakon izbora i vidim da je sve potpuno isto!!!! Pa jebemu miša kako je to moguće?? Zar bi Sanader i Bandić trebali počet pucat sa šmajserima po građanstvu ili bi i tada glasali za njih zbog neke uvrnute logike da su pokazali snagu i odlučnost. U čemu je kvaka, građani Hrvatske, objasnite mi samo zašto toliko serete i onda izabirete opet isti drek da nam serviraju sljedeće 4 godine??
Evo, baš bi volio da mi se javi netko tko misli da je ova država u banani, kako nam trebaju promjene, kako nas kradu gdje god stignu i umiju i onda ponovo zaokruži glas za HDZ pa da mu zahvalim na medvjeđoj usluzi i da se sardonički nasmijem, od muke.



Uf od ove države ću dobiti gastritis jednoga dana, osjećam to.





Post je objavljen 18.05.2009. u 10:35 sati.