Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiron

Marketing

Protestiramo!

Iako našim prethodnim dogovorom s Akademskom Zajednicom doista jest potvrđeno kako Sveučilištarci imaju pravo na krajnji jugozapad Garlandovog kratera, postavljanjem svoje baze tako da granice Akademske zajednice sežu zapravo u sam centar tog kratera Prohor Zaharov je nesumnjivo započeo vrlo agresivnu politiku spram Vjerničke republike koju nismo mogli tolerirati.

Prohor Zaharov je, recimo, mogao svoju bazu smjestiti samo malo dalje, primjerice u jugozapadno Garlandsko primorje čime bi poštovao dogovor s Vjernicima, ali ne! Dodatnu sol na ranu predstavljaju nam ove gnjusne implikacije da je naša vojska bila angažirana u "progonu žena i djece" u navodnom "dječjem boravištu i skijalištu".


Kako je politika Akademske Zajednice, mir i demokracija, očekujemo da ce Vjernici potpisati mirovnu povelju UZ neke uvjete.
1. JZ dio Garland kratera JEST dio Akademske Zajednice, te se ista smije i hoce tamo naseliti, tj. graditi skijaska utocista.
2. Bilokoje i kakve, jedinice i trupe sestre Miriam ce se sto prije je to moguce, povuci s teritorija Akademske Zajednice
3. Reparacije nisu nuzne, no trgovina nece biti uspostavljena jos mnogo godina, barem dok se strasti na WormBook-u i ChironSpace-u ne smire.


Budući da je politika Vjerničke republike oduvijek bila na liniji čovjekoljupstva i zbližavanja svih ljudskih frakcija u ovim teškim vremenima na Obećanoj zemlji, očekujemo da će Akademska Zajednica potpisati mirovni ugovor uz slijedeće uvjete:
1. Iako Akademskoj Zajednici priznajemo jugozapad Garlanda, nikada i ni pod kojim uvjetima nećemo dozvoliti njihovo niti bilo čije drugo širenje u središte Garlanda.
2. Obje vojske povući će se u najbliže baze.


Problem nastaje stoga što lokalni zapovjednici na terenu često otvore oružani sukob na teritoriju koji je formalno njihove frakcije, ali zapravo dovoljno udaljen da je ničija zemlja.

U tom smislu, voljni smo zauzdati naše postrojbe ako Akademska Zajednica stvori bazu na jugozapadnom Garlandu koji možda trenutno formalno čak i spada u naš teritorij, s tim da rezultat stvaranja te hipotetske nove baze nikako ne može biti akademsko zauzimanje središta Garlanda.


Post je objavljen 18.05.2009. u 10:15 sati.