Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiron

Marketing

Poštovani vijećnici,

U 5 sati i 27 minuta, trupe sestre Miriam su provalile u novoosnovano dječje boravište i skijalište na crvenim obroncima kratera Garland te su, uništivši potporne stupove iznad bazena i otvorivši vrata zračnih komora, uzrokovali pogibelj 1000 djece i žena koji su tamo došli na zimske praznike.

Sestra Miriam je imala nešto to tome za reći, no riječi sestre Miriam nisu u potpunosti istinite, pa hajdemo napraviti malene korekcije i dati neka objašnjenja.

Vjernici jesu poduzeli mjere, ali NE-odgovarajuće i nažalost vojne. Ni na koji način se nije kontaktiralo vodstvo stranke glede skijališta niti su se ikoje diplomatske metode koristile.

Sestra Miriam spominje "kratki, ali žestoki oružani sukob". Kratak je bio u svakom slučaju, to je istina, prosječan čovjek moze 3-4 minute bez kisika, ali sa ovim atmosferskim tlakom niti toliko. Žestok i oružan ne bas sa strane Akademske Zajednice, djeca i žene nisu žestoki borci. Ali sa strane elitnih trupa sestre Miriam, koji su imali oružje, sukob je vjerojatno bio takav kakvim ga sestra Miriam predstavlja.

Kako je politika Akademske Zajednice, mir i demokracija, očekujemo da ce Vjernici potpisati mirovnu povelju UZ neke uvjete.
1. Jugozapadni dio Garland kratera JEST dio Akademske Zajednice, te se ista smije i hoće tamo naseliti, tj. graditi skijaška utočista.
2. Bilokoje i kakve, jedinice i trupe sestre Miriam će se što prije je to moguće, povući s teritorija Akademske Zajednice
3. Reparacije nisu nužne, no trgovina neće biti uspostavljena još mnogo godina, barem dok se strasti na WormBook-u i ChironSpace-u ne smire.
Sa tugom u srcu zbog neprežaljenih djecjih umova,

Akademik Provost Zakharov


Post je objavljen 18.05.2009. u 10:10 sati.