Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkenlady

Marketing

Pogledaj sliku u punoj veličini

Ako ste ikad tražili slike na googleu vjerojatno ste naletili na ovaj link. I kad bi ga otvorili, ugledali biste sliku. U punoj veličini. I onda bi vidjeli neke detalje koje niste mogli vidjeti dok je bila onako umanjena, i ti bi vam detalji rekli sviđa li vam se slika ili ne.
Prije nego ste došli do linka pogledaj sliku u punoj veličini, vjerojatno vas je nešto u određenoj slici privuklo da je pogledate dublje. A kad ste to učinili, odlučili ste sviđa li vam se dovoljno da je sačuvate i koristite ili ipak tragate za nečim drugim. Možda ju i sačuvate, ali je nikad ne koristite jer vam ne paše po karakteru, iako je lijepa.
Ne govorim samo o slikama... Govorim i o ljudima. Onim krhkim bićima koja nas okružuju i koji traže našu pažnju. Neke ljude na prvi pogled odbijemo, druge pogledamo bolje i odlučimo što ćemo s njima. I nikad se ne pitamo je li ona slika koju vidimo kad pritisnemo pogledaj sliku u punoj veličini sve što nam ona može dati, ne postoji li slika u slici i čovjek u čovjeku... Možda nikad ne shvatimo...




Post je objavljen 17.05.2009. u 20:11 sati.