Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

11. OFANZIVA

Trebaju li bekovi vraćati loptu golmanu, smije li golman stajati na crti dok naši napadaju, na kojim pozicijama tko treba igrati, može li uopće igrati i ako može - može li igrati na svim mjestima u ekipi, gdje idemo, od kuda dolazimo, čemu se nadamo...
To je samo dio pitanja kojima smo bili zaokupljeni 24 sata nakon poraza u Sigetu. Posebno smo razmišljali o ova zadnja tri. Zato, ako netko zna odgovore, neka nam javi. Bit ćemo zahvalni.
Inače, Kustošija je dobila Dubravu 2-0 i tako - barem zasad - došla do trećeg mjesta. Kažem, barem zasad, jer Špansko koje je palo na četvrto ima utakmicu manje i to protiv sve slabašnijeg Trnja. U subotu su Špančani remizirali protiv Dinama.
Ali ne kažem samo zato "barem zasad", nego i zbog toga što je upravo ta treća Kustošija naš idući protivnik. Ovaj put u Grabi. Na njihovom igralištu smo izgubili 4-2. Bili smo tada bez golmana, pa je Yaya Toure bio među vratnicama, ali je onaj klinac iz Kustišije tako dobro pogodio dva puta pod vratnicu da je to bilo predobro da bi bilo namjerno. I tamo su nas mučili slični problemi prekasnog ulaska u utakmicu. Zašto naši odspavaju barem veći dio prvog poluvremena (ili čak cijelo, kao u Sigetu) mislim da nitko ne zna. Povlačenje u defanzivu i prekidi naši su najveći neprijatelji. Došlo je vrijeme da ih pobjedimo!
HIMLAJA TRES!!!

Post je objavljen 17.05.2009. u 15:12 sati.