Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Klupko se odmotava

Sve je bliže za mene najdepresivnije razdoblje u godiniwink. Još malo pa su gotove nogometne, rukometne i sve ostale lige. I dolazi sportska suša (jedino ostaje formularolleyes). U većini je liga sve riješeno, samo je potrebna i konačna potvrda naslova.
Jučer je remijem protiv Arsenala Manchester osvojio tj. obranio naslov. Sada definitivno više nema nade za Redsetuzansmrc. Nadam se da će Liverpool uspjeti zadržati drugo mjesto jer Chelsea im puše za vratom, a nakon toliko borbe nebi bilo fer da završe ispod drugog mjesta.
Kao i u Engleskoj, španjolci su svoje prvenstvo riješili i to još u onom velikom derbiju gdje je Real zabrljao (ali nećemo sada o tome). Ugl, Barca je osvojila naslov, a nadam se da neće i Ligu prvaka.
U Bundes ligi je poprilično sigurno da je ovogodišnji pobjednik Wolsburg. Treba im samo bod kako bi iza sebe ostavili Bayern na nedohvatljiva 3 boda razlike. Oni su po meni najveće iznenađenje (nakon Tottenhama) i to ugodno iznenađenje.
Talijani imaju gotovo čistu situaciju. Inter prvak, Milan drugi a Juve treći. Njih baš ne volim pa ću samo ovoliko reći o njima, kao i o Francuzima koji imaju malo kompliciraniju situaciju od ostatka Europe i kod njih ne bi ni prognozirala prvaka.
A u našoj je ligi najvjerojatnije novi-stari prvak Dinamo. Potrebno im je jako malo, a mislim da će do toga doći danas na prepunom Maksimiru gdje igraju protiv Slaven Belupa.

Uskoro će mo vidjeti koliko je ovaj moj post bio točan, i tada ću napisati nešto više o svakoj ligi a do tada mah

Post je objavljen 17.05.2009. u 14:23 sati.