Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stringinigirl

Marketing

Vince-slike


Vince, Nici & Caro


nova Chrisova slika na MS


Jay u Berlinu
Dragi US5 fanovi!
U ponedjeljak, 18.5. će biti održan poseban sastanak sa Jayem.
50 fanova je već odabrano kroz konkurenciju iz producentske kuće "Good Times". Zbog velikog interesa Jay je odlučio da čak i da će nakon sastanka svim fanovima potpisati autogram. Dakle, svi koji želite čekati ispred hotela Jaya. Ovdje je adresa hotela:
Hotel Orion
Dahlmannstr. 7
10629 Berlin
Jay dolazi između 15:45 i 16:00. Jay može na kraju oko 17:00 sati dati nekoliko autograma ispred hotela, a vi ćete se moći fotografirati.
Puno zabave.
Vaš Fanclubteam

Potkej Jay
Ako ste sudjelovali u natjecanju "Potkej Jay" i nadate se pobijedi, a ne znate kako saznati pobjednika, onda ja imam poruku za vas. Svi pobjednici su samo navedeni u mailu. Dakle, ako niste primili mail, onda niste pobijedili.

Jayeva poruka
Hi moji fanovi
Ja sam ovdje samo kratko. Mnogi od vas bit ce na sastanku sa mnom kao 50 fanova koji se biraju u ponedjeljak. Prvobitno je bio samo jedan fan, koji je u planu .... onda sam došao gore sa idejom napraviti sastanak. potom dodao više ljudi nego što se očekivalo. u ponedjeljak, sastanak će se održati u hotelu Orion, u 14:00.
Odlučeno je da 50 odabranih će biti primljeni u hotel. Jeste li znali da, ako kažem, da će i ostati. Želim vas vidjeti jer mi dajete toliko mnogo snage.
Vaš Jay

Jay i fan


Richie (starije slike)



Post je objavljen 17.05.2009. u 12:44 sati.