Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/debelaa16

Marketing

Evo me opet, cure moje ko bi rekao..da sam ja prije 3 mjeseca sjedila ovdje, piskarala nekakav post i imala 76 kila, a danas opet sjedim na istom mjestu, pišem post i imam 65 kila. Jučer koliko sam imala zanimljiv dan zaboravila sam jesti, samo sam ujutro pojela jednu jabuku, moram priznat kad sam došla kući bila sam gladna ko vuk i jedva zaspala al nisam ništa htjela jesti samo da vidim što će vaga reći i ona mi je pokazala lijepih 65.1 kg.
Danas je druga priča, sad sam jela fritula s mermeladom, ne baš malo, i večeras ću vjerojatno jesti dosta jer imam vjenčanje..i nadam se da ću dobiti samo jedno kilo..da bar :) jer ako bude više bojim se da će mi bit teško ponovo početi. Ne bih ja sad ništa ujutro jela jer ću jesti večeras al osjećala sam se poprilično loše..pa ne želim da takva budem večeras.
Kako sam ja sretna, 10 kg je otišlo s mene, svi mi govore kako sam smršavila, profesori u školi samo govore "Daj, počni jesti" , ali ne, ne...to me samo ohrabruje i kao da čujem "Nemoj više nikada jesti, vidiš kako postaješ ljepša" heh...Curke moje ja vam sad idem..i znajte da vas volim najviše na svijetu i da ovo nikada bez vas ne bih uspjela, i nadam se da će te mi pomoći u skidanju još 10ak kg :) pusica



Post je objavljen 16.05.2009. u 09:06 sati.