Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suptilnekontemplacije

Marketing

Prijava za natječaj: najobičnija osoba

Poštovani,

ovim putem se prijavljujem na natječaj za najobičniju osobu godine. Vidjevši Vaš oglas, prepoznala sam se u svim navedenim segmentima, te sam se u skladu sa svojom umjerenom ambicijom uputila u osvajanje ove titule.

Imam dvadesetak godina, studiram na poznatom sveučilištu, bavim se slobodnom aktivnošću i imam bogat društveni život.
U globalu nemam većih problema, osim onih blago financijskih i povremeno ljubavnih. Trunutno sam u sretnoj vezi s partnerom sličnih afiniteta. On također pripada skupini običnih ljudi i sa mnom dijeli svakidašnje, kako ih mi obični smrtnici volimo nazivati, probleme.Moji roditelji, prijatelji i poznanici i više su nego obični. Često se zapitam po čemu se razlikujem od svakog drugog dvadesetogodišnjaka. Ni po čemu.
Ista sam kao i ostali; stanujem s roditeljima, preko tjedna pohađam faks, preko vikenda izlazim van, navečer pijem pivo i ševim se, a ljeti idem na more. Od svoje budućnosti očekujem stalno zaposlenje, obitelj i financijsku stabilnost.
Sve u svemu, moj život je dosadan koliko god sam socijalno aktivna. Smatram se pravom osobom za Vaše natjecanje, te se nadam pozitivnom ishodu ove prijave.

Srdačan pozdrav,

dosadna K

Post je objavljen 15.05.2009. u 17:47 sati.