Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

PROMOCIJA ALBUMA "U PROTIVNOM" SKUPINE DISKURZ

DALLAS JAVLJA: "PROMOCIJA ALBUMA "U PROTIVNOM" SKUPINE DISKURZ ODRŽAT ĆE SE U DALLAS MUSIC SHOP RIJEKA U PONEDJELJAK, 18. SVIBNJA U 19 SATI.

Izlazak albuma obično je dobra prilika da okupite sve koji i jesu i nisu imali veze s njim, predstavite im vaš rad i počastite pićem ili barem s par dobrih uvreda. A još ako je u pitanju debi album razloga za slavlje ima bezbroj. Grupi DISKURZ taj sjajni moment dogodit će se u ponedjeljak, 18. svibnja, a društvo je pozvano u riječki Dallas Music Shop (Splitska 2a) točno u 19 sati.

Osim seciranja albuma pjesmu po pjesmu svi pozvani i oni koji slučajno banu moći će ga kupiti po povoljnoj cijeni, razgledati izlog dućana koji će reflektirati trenutna razmišljanja benda kao i pogledati kratku reportažu radnog naziva „Što mislite o Diskurzu“, zanimljiv dokumentarni zapis izjava ljudi bliskih grupi, kao i običnog puka različitih interesnih sfera.

Album „U protivnom“ bit će objavljen na CD-u u Hrvatskoj i susjednim zemljama, a trenutno su pri kraju pregovori o objavi albuma na vinilu u SAD-u, o čemu će javnost biti uskoro obavještena."



Post je objavljen 15.05.2009. u 13:03 sati.