Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Razno

Jučer je održan roditeljski sastanak za najmlađu kategoriju nogometne škole. Riječi je bilo o dolascima na treninge, disciplini djece ali i roditelja. Iako ove teme nisu nove, ponavljaju se i ponavljat će se dok se ne usvoje, a vrijede za sve generacije limača i zagića.
Mlađi limači krajem mjeseca putuju na turnir u talijanski gradić Mason Vicentino. Smještaj i hrana su u domeni organizatora, a prijevoz organiziraju sami roditelji (hvala tati Čukcu na pronalasku povoljnog prijevoznika). Za sve detalje raspitajte se kod Poštolke. Umjesto svečanih trenirki roditelji su se složili oko kupovine majica s obilježjima kluba, a bilo bi dobro da ih imaju i djeca koja nisu na popisu putnika za Italiju jer sezona turnira tek počinje. Majice se mogu kupiti kod predstavnika roditelja, koji, usput budi javno rečeno, u ovome kao niti u ičemu drugome što radi za klub nema osobne koristi već samo volju učiniti nešto pozitivno. Možete kupiti i više od jedne majice, a ukoliko vam ne odgovara npr. cijena niste obvezni kupiti niti jednu, ali se molim suzdržite od neukusnih i nezahvalnih komentara. Imate li vi kakvu ideju ili bolju priliku slobodno je iznesite i realizirajte.
Sutra smo slobodni od nogometnih obveza, stoga uživajte ali ne zaboravite u nedjelju izaći na izbore i glasati za svoga/svoje favorite i ljude od povjerenja i kapaciteta.


Post je objavljen 15.05.2009. u 11:26 sati.