Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/humanitarianniskozemac

Marketing

HVALA VAM


Dragi blogeri, dragi prijatelji veliko Vam hvala na silnoj podrsci kojom ste me ovih za mene gorkih i mucnih dana zasipali, sto na blogu, sto na mailu.
Na zalost okaljano je moje ime a li i svih Vas koji ste na neki nacin sudjelovali u humanitarnoj pomoci za Antona Zivkovica.
No zivot ide dalje. Bez obzira na sve ja mogu s ponosom ici uzdignute glave za sve ono sto sam napravio u svojem 35 godisnjem humanitarnom radom.
Ne moze tamo neki nezahvalnik unistiti sve dobro sto se godinama stvaralo i radilo.
Kao sto sam rekao i pri tome ostajem da sto se moje strane tice humanitarne pomoci vise nema i da se potpuno posvecujem svojoj obitelji, svojim malim dijamanitima (mojim unucima), mojem poslu no to ne znaci da napustam blog.
Previse mi je do svih Vas stalo da bi samo tako otisao.
Ovih dana odlucit cu u kojem smjeru ce ovaj blog dalje ici jer nema ga smisla vise nazivati humanitarnim ako se tim poslom necu baviti.
Moju podrsku za sve sto pokrenete imate i podrzavat cu vas koliko god budem mogao ali samo rijecima ne i vise djelom.
Mislim da je vrijeme da se stvarno odmorim od svega.
Ponosan na sve Vas koji unatoc svemu niste podlegli lazima i niskim udarcima covjeka za kojeg sam ucinio bas sve ne bi li mu pomogao a uz znak zahvalnosti sam od tog istog covjeka dobio noz u leda.

Za kraj jos samo ovo: „ NISTA NIJE VRIJEDNIJE OD MOG VJECNOG PRIJATELJSTVA SA TEOFIKOM STRASEVICEM (predsjednik HU „Pomoc i ljubav) I TOMISLAVOM KOSTANJEVECKIM (predsjednik HU „Mala Anja“)“. DRAGI MOJI PRIJATELJI SRETAN SAM STO VAS IMAM.

Sve Vas pozdravlja wave Vas nizozemac Herman Marijo.



Post je objavljen 15.05.2009. u 09:30 sati.