Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Tom ima psa?!?!?!?!?!?!

Što vi mislite???
Na ovoj slici se vidi nekaj čupavo, al dal je to pas???
hmmm

Photobucket


Tokio Hotel - vecernji.hr

MODNA KAMPANJA
H&M i slavni zajedno protiv side

Katy Perry, Dita von Teese i Cindy Lauper neke su od zvijezda koje su se uključile u kampanju “Modom protiv side” popularne švedske modne marke H&M. Glazbene su zvijezde dizajnirale majice kojima pozivaju na veću osviještenost o ovoj opakoj bolesti te propagiraju seks sa zaštitom.

- Djevojke samo žele siguran seks – natpis je na majici koju je kreirala glazbena ikona Cindy Lauper aludirajući na svoj veliki hit “Girls Just Wanna Have Fun”. Zvijezde su i pozirale u svojim kreacijama pa je tako seksi Dita von Teese uz usku majicu na kojoj je prikazano žensko lice, odjenula nezaobilazne mrežaste čarape i rukavice.

Pjevačica Katy Perry, pak, osmislila je zanimljivi dizajn za triko, odjevni predmet koji osim Katy obožavaju i Beyonce i Lady GaGa, na kojem su oslikani unutarnji organi i srce koje se smije. Poznatim damama pridružila se i popularna Estelle, vlasnica hita “American Boy”, koja na svojoj majici poručuje “Život je prekratak... seksajte se... pazite”.

Svoje majice protiv side dizajnirali su i dečki iz njemačke grupe Tokio Hotel koji svojim brojnim obožavateljima i vršnjacima poručuju “Rokaj žestoko, še.. oprezno”.

Majice će se od 28. svibnja moći kupiti u H&M-ovim trgovinama diljem svijeta, a dio prihoda donirat će se organizacijama koje se bore protiv side i HIV-a.

večernj.hr


Njemački Bravo - prijevod (News Blog)

Super-Band
Iako je Tokio Hotel imao veliku turneju u USA 2008, čitatelji Brava su još uvijek uz njih. Nakon srebrne OTTO nagrade prošle godine, osvojili su zlatnu ove godine. Drugo mjesto otišlo je US5-u. Treće Monrose.

Povratak
Bravo objašnjava novi izgled!

Ovo je prva fotografija banda nakon skoro pola godine - i to kakva fotografija! Bill i Tom (oboje 19), Gustav i Georg sa totalno novim izgledom! Wow, stvarno su se puno promjenili!

Bilova nova frizura posebno zapinje za oko: umijesto njegove divlje palma frizure on sada ima crno bijele dreadlockse. Čini se kao da ga je inspirirao njegov brat Tom, koji je imao skoro istu frizuru. Ali nije cijela kosa u dreadlocksima. Također možete razaznati "raste" i šiške su još uvijek iste.

Bubnjar Gustav se najviše promijenio: On sada priznaje da nosi naočale! Prije ih je nosi samo u privatnosti - backstage i kod kuće. Njegova kosa je također krača i sa laganim razdjeljkom. Izgledaš dobro, Gustav!

A što je s Georgom? Njegova kosa je malo narasla. Ali najcool od svega: Georg je izgubio na težini! Jedan od njegovih prijatelja misli da je izgubio oko 10 kg! On sada ima vrlo uvježbano tijelo. I vide mu se jagodične kosti na licu, koje je prije bilo puno okruglije. Sada je skoro kao Billovo lice!

Billov brat Tom izgleda isto na fotografiji. Priča u pozadini: napravio je novi stil kratko nakon fotografiranja. Ćak se riješio i svojih plavo-smeđih dreadlocksa i obojao kosu u crno. On sada ima pletenice - neizbrojive upletene repove.

Pa, novi izgled je već tu - ali gdje su nove pjesme? Još moramo čekati: Album koji je trebao biti izdan u proljeće je sada odgođen za jesen...


TH- smiješne slike!!
*ovo mi je odlično.. dobro sam se nasmijala...xD


Find more photos like this on Tokio Hotel Official



TRL Italy je 16.05....
tj. sutra... GLASOVANJE je ZATVORENO, ishodak ćemo vidjeti sutraaa..=)))


Ali i Comet se bliži... jako je blizu...a s time se i glasanje bliži kraju...
Dajte sve od sebee... =)))


>>***Možda ste dns gledali Eurosong, a možda i niste...
Ma nema veze... uglavnom, pjesmu koja će predstavljat Veliku Britaniju
je napisala Dianne Warren, koja surađuje i s Tokio Hotelom... =))
Ak ste pozornije slušali mogli ste čuti to....xD
Pjesma mi je odlična!!



to je svee..
pusaaa




Post je objavljen 14.05.2009. u 23:06 sati.