Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

TABELA, TABLICA, LJESTVICA

Nakon važne pobjede u srijedu protiv ZET-a "nezgodne" čeka u petak trening i u subotu teško gostovanje protiv ovo proljeće vrlo raspoloženog Hrvatskog dragovoljca. Klub iz Novog Zagreba pobjedio je, naime, Špansko, Zagreb, ZET, HAŠK i Ponikve. Poraženi su od Kustošije u gostima 3-0, a prošlo kolo su igrali neriješeno s Dubravom 1-1. Mi smo s njima odigrali na Grabi 2-2. Prošlo proljeće smo u Sigetu prošli jako dobro odigravši za sjajnu pobjedu 3-0. Poželimo našima i ponešto sreće i još jednu dobru partiju.
Dakle, respektabilan niz Dragovoljca kojem, kao ni nama, na jesen nije cvalo cvijeće. Imali su jednako bodova kao i mi - 7 - i bili na 9. mjestu. Upravo me taj podatak nagnao da iskoristim svo bogato znanje iz matematike koje imam i pokušam sabrati dosadašnje rezultate naše generacije od 12 do 18 kola, s tim da 2 ekipe imaju utakmicu manje.
Najbolji je opet Dinamo sa svim 21 bodom, drugi je Dragovoljac sa 16 bodova, treći Zagreb s 15, dok četvrto mjesto Trešnjevka dijeli s Kustošijom s obzirom da smo skupili po 13 bodova. Slijedi Dubrava 11, te Sesvete i Ponikve s po 10 bodova. Veliko proljetno razočarenje Špansko ima tek 4 boda (-1), a na jesen su imali 30 i jedan jedini poraz, kao i Trnje 3 (-1), inače četvrto nakon 11 kola. Na dnu su HAŠK i ZET s po jednim bodom.
Ima još, dao sam si truda pa po tablicama ZNS-a pokušavao vidjeti gdje ćemo gostovati iduću godinu. Prema izračunu, najviše bodova u zbroju ima Vrapče, njih 118, ali i 2 utakmice manje, potom slijedi Sesvetski Kraljevec sa 107 (-3), Lokomotiva 95 i Jarun 91 (-3), ali tko zna je li to zapravo tako. Možda netko drugi zna više? Meni je matematike za neko vrijeme dosta.


Post je objavljen 14.05.2009. u 22:25 sati.