Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suba

Marketing

Ne, ne podržavam vas

Ovo je već prevršilo svaku mjeru, kad ja moram vadit blog iz penzije (zaslužene).

Studenti bi htjeli besplatno obrazovanje za sve, a ne samo za one koji imaju ocjene. Ok, slažem se, ako je moguće, samo naprijed, bilo bi korisno..
Studenti prosvjeduju. Ok, dobra ideja, ako ima više njih koji to želi, prosvjed je način na koji možeš izraziti nezadovoljstvo.

Ono što meni smeta je što su većina tih prosvjednika razmažene plačipićke koje nemaju šta raditi cijeli dan nego pizdarije. Kako pizdarije?
Pa recimo, blokada fakulteta.. Možda ima onih koji bi htjeli učit i koji su došli na fakultet napravit nešto od sebe, a ne dobit x-icu i izlazit četvrtkom? Možda, možda i nema.. Jel.. Šta će biti s njima kad se na ljeto bude radila nadoknada svega šta su propustili? Ne znam, znam di ću ja biti, na plaži..

Nego, blokada nije uključivala ispite i kolokvije, ajde, barem nešto, ne smetaju onima koji žele učit..

Znači, da sada završi post, ja bi ih još uvijek podržavao.. A zašto onda takav naslov?

Zato što je sada fora stati na nekoliko križanja i nakeljiti plakate "ako nas podržavate potrubite" (na tu foru).. Kakve veze to ima sa mnom? Ja živim u centru, i na tri križanja oko mene stoje ti jebeni besposličari i majmuni im trube.. Autobusi, kamioni, auti.. A ja sjedim u sobi i pokušavam učit nešto.. Zamisli mene idiota, mislim nešto u životu i naučit, a ne stajat vani i vikat..
I sad kako to djeluje na mene? Mrzim ih, iz dna duše, mislim da su lijena govna koja ne žele ništa učit i da bi cijeli život išli linijom manjeg otpora, jer je lakše vikat ljudima ispod prozora nego sjedit na predavanju..



Post je objavljen 14.05.2009. u 16:18 sati.