Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna odbija pjesmu 'Revolver' jer je procurila na internet?


Obožavatelj je poslao poruku producentskom duelu Jackie Boyz na njihovom youtube profilu te ga upitao što mu može više reći o pjesmi 'Revolver'. Jackie Boyz su producenti prvog demo snimka 'Revolver'. Jedan od članova grupe Jackie Boyz mu je odgovorio kako je Madonna sada manje zainteresirana za pjesmu jer je procurila na internet. Moguće je da će zbog toga izbaciti s albuma.

Njegova cijela poruka glasi: "Hvala na tvojoj podršci i promociji našeg materijala. Trebaš izbrisati linkove sa pjesmom 'Revolver' jer to ruši naš ugovor oko Madonninog prihvatanja te pjesme. Znam da su je i drugi objavili na internetu, njih ćemo također kontaktirati. Madonna gubi interesovanje za pjesmu jer je demo snimak procurio na internet, zamolio bih te da izbrišeš sve što ima veze s tom pjesmom." Ovim riječima su potvrdili da cijela situacija oko pjesme 'Revolver' nije lažna.

Još nije određen datum izdavanja singla 'Revolver', u skorije vrijeme neće biti ni službenih informacija oko singla. 'Revolver' bi trebao izaći krajem idućeg mjeseca, a koncept za spot je već u planu a njegovo snimanje možemo očekivati u lipnju. Ove informacije su potvrđene od vrlo pouzdanog izvora.



Post je objavljen 14.05.2009. u 01:00 sati.