Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorkovidovic

Marketing

dr.Ivo:"Glasajte PROTIV VIDOVIĆA, kad već nemate ZA koga"

Iako mi razum nalaže da potpuno odšutim tzv. kampanju koju vodi HDZ po Hrvatskoj i u Sisku, teško mogu odoljeti iskušenju da prokomentiram cirkusijadu koju nam priređuju.
U subotu povijesno događanje kojega domicilni čelnik HDZ naziva euforično “autocestom koje je eto došla do Siska” zapravo je farsično ,po tko zna koji puta otvaranje ceste, stvarno nazvane “od kukuruzišta do kukuruzišta”. Čak je i mila HTV događaj prikazala pri kraju dnevnika s podnaslovom “predizborne igre”. Na ovom sam blogu prije četiri godine u ovo isto vrijeme pisao o toj istoj cesti “koja je došla do Siska i koja će biti gotova do 2007.” Čak je i čestiti dr. Ivo zavapio kako će ubitačnim tempom izgradnje autocesta za koju godinu ostati nula kilometara za napraviti. A u međuvremenu je na spomenutoj cesti izgrađeno 9 km ceste iliti 2 km po godini mandata, što će reći da će tim ubitačnim tempom Sisak spojiti sa Zagrebom za nekih petnaestak godina. Uistinu i farsično i tužno.
Oni uistinu misle da se bezobraznim lagarijama može graditi politička vjerodostojnost, jer duboko i iskreno podcjenjuju građane ove zemlje, smatraju ih glupima i neozbiljnima, gotovo djetinje naivnim.
Izgubljen u bespućima tog HDZ-HSS-HSLS stupidarija naš domaći opsjenar ne trepće i blebeće.
Čovjek koji se prozvao “mojim” gradonačelnikom, u očaju slutnje bliskog odlaska odlučio je ulupati milione i zloupotrijebiti sve što može, kako ga sponzori iz krim miljea ne bi sutra prozvali da nije poduzeo sve dopušteni i nedopušteno. Tako se kao jedini lokalac ukazuje nekoliko puta na HTV1 u najskupljim terminima i troši u svakoj sekundi iznos prosječne mirovine. Bogme je prešišao i samog Keruma.
U gradu Sisku, pak, po vatrogasnim vozilima poljepio svoje slike i na naš ih račun voza po Sisku, što će, obećajem, šefa sisačkih vatrogasaca stajati funkcije.
I ne samo to. Nakon što je odavno raspušten kao vlast, donosi odluku kojom zabranjuje plakatiranje po banderama i u svim onim selima u kojima ni u ludilu nema plakatnih mjesta. Kada “neprijatelji” nalijepe plakat onda pošalje Komunalac da te plakate temeljem iste odluke skine, i ne lezi vraže na ista ta mjesta zalijepe njegovu sliku. Jer ko mi šta može. Ja sam badža i kabadahija. Ustalom deset sam godina gradonačelnik, a građani me nikada nisu izabrali, naprotiv, glasali su da ja ne budem gradonačelnik.
Cinizam tog političkog pigmejca se ogleda i u besvjesnom prozivanju mene, koji nisam bio deset godina gradonačelnik, za to što u Sisku, brate ne valja ništa. Zato što on nije znao i nije htio napraviti ništa, on misli da sam mu kriv ja. Sve mu se po glavi pobrkalo!
I onda ne čudi što dr. Ivo dođe u Sisak i poruči “glasajte protiv Vidovića” , jer ni on ne može prevaliti glasajte ZA. I on zna da među svojima nema imena za ZA!



Post je objavljen 14.05.2009. u 00:18 sati.