Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/masterofwishes

Marketing

Don Huan

Ja sam Don Huan.
Direktan potomak plemenite i časne porodice.
Ja sam najveći ljubavnik na svijetu.
Imam četrdest i šest godina.
Vodio sam ljubav sa preko tisuću žena. Nijedna žena iz mog zagrljaja nije otišla nezadovoljena. Samo me je jedna odbila.
Kažu da sam zavodnik.
Ne, ja nikad neiskorištavam žene. Ja ženama pružam zadovoljstva ako se one odluče za to.To je naravno najveće zadovoljstvo koje će one ikad iskusiti.
Postoje žene, finog kova, iznimne građe, čarobnog sjaja, Te žene imaju nježne ruke. Prste iste osjetljivosti kao njihove noge. Vrhovi prstiju im imaju istu osjetljivost kao njihova stopala. Kada im dodirneš zglavke to je kao da im pređeš rukom preko koljena, a ona fina kože između prstiju kao da im diraš unutarnju stranu bedara ... i onda je poljubiš ...
Svaka žena je misterija koju treba riješiti. Njena svilena koža govori kako da se dodiruje, a boja kako da se prema njoj odnosi. Boja rumenila ruže se mora iznuditi da bi se žena otvorila kao cvijet ruže zrakama sunca. Blijeda i uzavrela koža zove kao val da se razbije o obalu da bi se na dnu sakrile sve laži, a na površinu izvukla samo najčistija ljubav.
Teško je opisati kako treba voditi ljubav sa ženom. Najbliže bi bilo kao sviranje nekog rijetkog glazbenog instrumenta.
Pitate se dali sam ikada sreo ženu koja me inspirirala toliko da mi je svako čulo bilo ispunjeno njom. Da je udišem, osjećam njen okus, vidim svoju djecu u njenim očima i da znam da je moje srce najzad našlo dom. Da znam da mi život opet počinje sa njom, a da bi volio i da sa njom i završi.
Što Vi uopće znate o velikoj ljubavi ? Dali ste osvajali ženu dok i sama ne povjeruje da može biti zadovoljena samo vašim poljupcem i da će je od njega strast cijelu proždrijet ?
Da li ste ikad zaveli ženu tako da vaš glas tjera njeno tijelo da drhti i i izaziva reakciju takvu da je samo njen jecaj strasti može osloboditi ?

Dajte mi manje od deset dana pa ću vam pričati kako se to radi ...

The Neville Brothers - Bird on a Wire

Urge Overkill "Girl you'll be a woman soon"

Jose Feliciano Gipsy


Post je objavljen 13.05.2009. u 23:50 sati.