Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okrug

Marketing

SAD JE BJELODANO JASNO: OKRUG ZASLUŽUJE I TREBA NOVE SNAGE NA ČELU OPĆINE

Čitajući neke komentare nisam se mogao načuditi koliko ljubomore, koliko jada i jeda ima u nekim ljudima. Zbog takvih sam poskidao sve komentare; ne zato što govore o meni ili drugim kolegama kandidatima za načelnika, nego o onima koji ih pišu. Iako su mnogi komentari napisani sa svega par računala, (što je očito iz stila, ali i IP broja računala s kojih su pisani), iako su na rubu 'govora mržnje', ne bih ih brisao da me dobronamjerne osobe koje ne žive u našem mistu, nisu upozorili kako to ružno izgleda promatraču sa strane.

Srećom, predizborna kampanja se bliži kraju. A živjeti nam treba i nakon izbora.

Ispričavam se dobronamjernima što sam izbrisao i njihove komentare zbog onih koji vlastite frustracije liječe na tuđem blogu (valjda jer ne znaju napraviti vlastiti).

Demokracija nije savršen sustav, ali bar na dan izbora imamo prigodu pokazati što mislimo i kako ocjenjujemo ono što smo imali, čemu se nadamo u budućnosti, u kojim osobama prepoznajemo kompetentne, stručne i sposobne, one u koje imamo povjerenje da ne će iznevjeriti predizborna obećanja. Iziđimo na izbore i birajmo bolje sutra našoj djeci. U politici su dopušteni i niski udarci, i protivništvo, ali ne i neprijateljstvo. Poštujem i one koji se ne slažu s mojim prijedlozima, koji misle drugačije, ali nisam makijavelist kojem 'cilj opravdava svako sredstvo'. I predizborna kampanja ima svoje granice. I, hvala Bogu pa se bliži kraju.

Na koncu, vas prijatelje i sve koji ste u nama kandidatima za načelnika i donačelnicu i našim kolegama s liste HDZ-a za Općinsko vijeće prepoznali novu snagu potrebnu za boje sutra naše općine, pozivam da u nedjelju
IZIĐITE NA IZBORE I GLASUJETE ZA NAS. Ako nam date povjerenje, ne ćemo vas iznevjeriti!!!


Post je objavljen 13.05.2009. u 23:39 sati.