Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/keepxbreathing

Marketing

loše sam. +UPDATE

jako jako loše. imam Njega vec godinu i pol dana. Najljepse razdoblje mog zivota. Koje cu ja prekinut. Jer ne mogu vise biti vezana za nekoga, jer mi pocinje sve ic na zivce, jer mi ne fali ako ga ne vidim tjedan dana, jer kad se vidimo jedva cekam da odem doma, jer bi htjela van izac sama slobodna, gledat nekog tamo slatkog na drugoj strani bez griznje savjesti.
volim ga. jako ga volim. cijenim ga. kao prijatelja. stvarno sad samo kao prjatelja vec. i mislim da ce mi biti zao kad prekinem. jer prekinuli smo vec par puta i svaki put se vratili.
ovaj put si necu dopustit vracanje. to nije dobro. gluma gluma gluma. nadanje boljem a znas kako ce zavrsit.
voljela bi da je sve kao na pocetku. da mislim na njega cijeli dan, da citam njegove poruke svaki put iznova i crvenim se. da mi je neugodno, da mi srce poskoci kad ga ugledam na drugoj strani ceste, da zelim otic u grad i hvalit se svima da je on moj decko.
to vise nije tako. i zasto bi sama sebe a i njega mucila svojim losim raspolozenjem i svojom nezainteresiranoscu.
volim ga. i loše mi je. mislim da bi bila bolje da prekinem. nebi se mucila i razmisljala o tome.
puno je napravio za mene. kada su se moji rastali nisam imala kompjuter on mi je svoj stari dao. kad nisam imala za cigarete on mi ih je kupio. kad sam bila lose volje on me oraspolozio.
sada on to vise ne moze, ne moze me napravit sretnijom. mozda bi i mogao da smo prijatelji, pravi prijatelji.
ali on ne moze biti prijatelj sa nekim s kim je bio u vezi a ja, ja to zelim i ja to volim. jer tada stvarno poznajem osobu i znam sta mogu ocekivati od nje. godinu i pol dana nije malo vremena, to je puno i znam ga u dubinu duse a zna i on mene.
bila bi steta da ne ostanemo prijatelji.
jer, ja njega volim. i loše sam.

UPDATE: moram se ispucat. NEKA SI NABIJU OVAJ ŠTRAJK U DUPE!! NEKA SE ODLUČE. NEKI IL PIŠU ISPIT UJUTRO ILI NE. "PREGOVORI DUBOKO U NOĆ" --> KALAŠNJIKOV U RUKE I SVIH NA LIVADU PA NEKA SE DOGOVARAJU DOK BJEŽE! aah. sad mi je bolje..

Post je objavljen 13.05.2009. u 22:26 sati.