Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gaupe

Marketing

Profesori, liječnici i medicinske sestre opet neće da rade!

Tko neće da radi, uvjek će naći sipriku da ostane doma. Žalosno je samo to da će je plaću dobiti na vrijeme i istu radili ili ostali doma spavati. A zašto ti liječnici, medicinske setsre i profesori ne idu na posao, a dobivaju plaće! Jer mogu! Jer im se to dopusti, jer su razmaženi i neodgovorni, bahati u svojim zahtjevima i jer vole drugima odkidati od kruha jer im njihovi kolači nisu dosta. Jer nemojte slučano misiliti da oni rade nešto kontra vlade i da će ovi njihovi bahati zahtjevi nešto koštati vladu! Koštati će radnike u privatnom sektoru, jer na njihovoj grbači žive, a ne na vladinoj. I DOK RADNICI KOJI REDE SEBI I PROFESORIMA I LIJEČNICIMA KRUH, NE SVOJOM KRIVNJAOM SVAKI MJESEC ZARAĐUJU SVE TANJI KRUH, PROFESORI I LIJEČNICI SVAKI MJESEC IM SVE VIŠE I VIŠE UZIMAJU.
Činjenica jest da su oni koji se najviše žali i jadikuju najbogatiji, da oni koji se najviše žale najviše žale da puno rade, najmanje rade, da oni koji se žale da su najpotplaćeniji, da su najpreplaćeniji, da oni koji se žale da su im poslovi najteži, da su im najlakši, da oni koji se žale da su najpotrebniji, da su najmanje važni i potrebni, da oni koji se žale da su im poslovi najteži, da su im poslovi najlakši.
Činjenica je ta da ne da im plaće nisu trebali smanjivati, nego su im trebali plaće još više trebali siniziti, kao i sve povlastice koje obilato koriste na leđima drugih.
Njih treba pozvati na odgovornost, upozoriti ih da rade odgovornije, prisiliti ih da rade više, a plaće im smanjiti I napokon ih pozvati odgovornost, jer ruku na srce, profesori i liječnici u globalu jako loše rade, bolnice i škole su legla nerada.

Post je objavljen 13.05.2009. u 21:28 sati.