Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

PROMOCURNO CJENKANJE LJUDSKIM SUDBINAMA

Danasnja cjenkanja hrvatskih Sindikata javnih sluzbi sa Vladom, koja se brani da nema sredstava za podmirenje zahtjeva sindikata,sto proisticu iz predhodnog ugovora, veoma asocira na nastup ruskog premjera Hruscova u Skupstini Ujedinjenih Nacija u toku jedne rasprave o izvjesnim financijskim obavezama Rusdije prema toj Svjetskoj brbljaonici.
Hruscov je tada prijetecim tonom skinuo cipelu i njom udarao ostol, te prevrnuo dzepove kao dokaz da u njima nema novaca .

Premijer Sanader je tek pozalio sto je drzavna kasa posve prazna,kad treba isplatiti oskudna primanja koja se sada moraju jos vise umanjiti javnim sluzbama.
Mozda bi trebalo Premijera postaviti iza jednog drugog stola, onog sudbenog,zato sto je HDZ dijelio sakom i kapom stotine milijuna kuna katolickom veleposjednistvu zemlje, kako bi za uzvrat iznajmio glasacku „duhovnu dimenziju“katolicke pastve, pomocu koje je prigrabljena vlast u zemlji.
HDZ-ovu vladu bi takodjer trebalo upitati cemu sluze oni skupi vojni kamioni na koje je naknadno nakalemljena cijena od 15 milijuna kuna. Ministra prevosudja koji putuje zemljom provjeravajuci prekovremene satove koje su sebi upisivali zatvorski sluzbenici kako bi krpali kraj s krajem mjesecnih primanja,zaobilazeci Splitsko brodogradiliste, Ravensku Operu, luksuzve vile vladajuce elite, kao i mnogobrojni bljesteci rucni satovi cija pojedinacna cijana iznosi vise nego mnoge nastambe demokratski podredjenog ziteljstva ove jadne zemlje.


Post je objavljen 13.05.2009. u 20:30 sati.