Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCI USPJELI SPASITI ŽENU IZ NABUJALE RIJEKE

KILWINNING

Darren Greenan (33) je nestao, a Laura Frey (30) je ozbiljno ozljeđena u nedjelju naveče nakon što ih je povukla rijeka nabujala od kiše dok su pokušavali spasiti svoje pse, prenosi Telegraf.

Image and video hosting by TinyPic

Hitne službe kažu da je par, koji je šetao u kolicima, jurio za životinjama pravo u rijeku Garnock ,Kilwinning u Velikoj Britaniji oko dva sata popodne. Vatrogasci su spasli tridesetogodišnju ženu koja je zatim odvezena u bolnicu Crosshouse u Kilmarnock, gdje je njeno stanje opisano kao "kritično, ali stabilno".

"Pretpostavlja se da je par šetao najviše tri psa, od kojih su dva pronađena mrtva u brzoj rijeci", izjavio je portparol obalne straže Klajd.

Policijski helikopter, ronioici i marinci sproveli su potragu za nestalim čovjekom uz pomoć deset članova obalske straže. U akciji spašavanja korišten je i kopneni čamac za spašavanje.Stewart Rorrison, nadzornik u obalnoj straži, izjavio je za lokalne medije:
"Uzimajući u obzir da vrijeme prolazi, kao i brzinu i temperaturu vode, sve su manje šanse da ćemo moći pronači ovog čovjeka u nekom normalnom stanju". opširnije



Post je objavljen 11.05.2009. u 11:00 sati.