Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-gradici

Marketing

Školovanje

Stalna edukacija naših članova jedan je od prioriteta našeg društva.
Naša gorička zajednica ( VZG VG) svake dvije godine organizira tečajeve za vatrogasce, dočasnike i časnike te za sve klase između ovih navedenih zvanja.
Tako se i mi uključujemo u tečajeve te je 7 naših članova slušalo predavanje te položilo ispit za vatrogasca I klase.To su:Gordana Kovačić , Andreja Pindrić , Božica Jurjević , Marina Meić , Igor Juran , Ivica Šandor te Damir Ivetić .
Čestitamo im.
Danas je završilo predavanje za ispitanog vatrogasca te na ispit izlaze : Ivan Sesvečan , Marko Čurak , Josip Hrženjak , Zvonimir Požeglić , Ivan Šimičić i Alberto Pavlić. Čvrsto vjerujemo da će ispit položiti .
Zanimljivo je danas bilo i u Kurilovcu gdje je održano predavanje osposobljavanje za gašenje šumskih požara za pripadnike DVD-a za zagrebačku županiju .Predavanje su održale kolege iz Divulja .

Od DVD Gradici
.
Naši članovi zapovjednik Božidar Barišić , dozapovjednik Tomislav Barišić , Ivan Barišić te Ivica Barišić odslušali su predavanje te ih kroz petnaestak dana čeka i praktični dio obuke koji se sastoji od ulaska i izlaska u/iz helikoptera. Praktični dio će se održati u Lučkom.

Post je objavljen 09.05.2009. u 23:47 sati.