Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

TKO JE NAJBOLJI....... DVD DONJA GRAČENICA!!!!!!JEAH

OŠTARIJE
piše: Damir Marenić

Treći Kup zaredom, nakon Makarske , Kaštel Sućurca i Oštarije su sretna destinacija ekipi Donje Gračenice. Tko će ih prvi skinuti sa trona.Vatrene Vijesti 911 čestitaju pobjednicima.

Video by Iskreni

Za razliku od prva dva natjecanja u Makarskoj i Kaštel Sućurcu gdje je broj ekipa bio ispod očekivanog , u Oštarijama na II Kupu Oštarija okupilo se 42 ekipe u četiri kategorije. Za prvo javljanje samo da Vam javimo kako je prvo mjesto u kategoriji muški A od 23 prijavljenih ekipa zasluženo pripalo a kome drugome nego ekipi DVD Donja Gračenica sa rezultatom 36.40 sekundi , drugo mjesto za ekipu DVD Jurovski Brod dok su treći bili članovi Mladost KS. Ekipa DVD Rakitje postigla je vrlo dobro vrijeme od 37 sekundi ali neiskustvo im je donjelo još 15 negativnih bodova pa su tako na kraju osvojili 13.mjesto.

U kategoriji žene A prvo mjesto osvojile su članice DVD Breški Jalševec sa rezultatom 37,2 sekunde. Ove godine u odnosu na prošlu je novitet natjecanja a to je da se trčala i štafeta. Također je domačin održao i tradicionalno natjecanje spajanja usisnog voda za najboljih osam ekipa na glavnom natjecanju. Ekipa DVD Donja Gračenica spojila je usisni vod za16 sekundi te tako i tu pobrali lovorike. opširnije


Post je objavljen 09.05.2009. u 19:00 sati.