Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ptcprogrami

Marketing

Vodič kroz PTC programe - one koji plaćaju (meni su platili), dio 1.

Kako JA zaradjujem na netu?

Dugo sam razmisljala da li uopce otvoriti blog, ili nesto slicno. Ipak sam rekla DA tome. Zasto? Zato sto zaradjujem, naravno da zaradjujem, ali..kako covjek uvijek zeli jos malo, samo malo..

Bit cu iskrena. Na nekim siteovima iznajmljujem referale, ali su oni skupi. Meni treba sto vise referala, i to direktnih. Kako cu ja ovdje napraviti, tako moze svatko. Ovi siteovi placaju, meni su platili. Platili su mi (placaju mi) na AlertPay, a ja, kad se skupi odredjena svota - zatrazim cek na kucnu adresu. Jedan cek je putovao 12 dana do mene, drugi je put je putovao 15 dana. Svi su dosli. Unovcila sam ih u PBZ-u, bez provizije, jer se ne naplacuje provizija do 200$.

Lijepo vas molim da kliknete na siteove za koje smatrate da su po vasem ukusu i da se registrirate. Ako imate bilo kakvih pitanja, molim vas da mi pisete na: svemoguca@gmail.


Ajmo redom:

NeoBux

Sto reci o njemu, osim da sam u 2 mjeseca dobila 55USD. Vrlo brzo skuzite kako sve ide, ima puuno toga vise od samog klikanja, ima i dio podforuma na hrvatskom. Ima preko 4 MILIONA korisnika. Registrirajte se i vrlo brzo cete se navuci, bas kao i ja
Standardni clanovi imaju 4 oglasa za kliknuti dnevno, golden memberi imaju minimum 9, ostali i vise.
Ja sam golden za sada, i zadovoljna sam.

Kliknite i registrirajte se:

NeoBux



Drugi site koji mi se jaaako svidja (na njemu sam do sada dobila 39USD) jest 70cents

On funkcionira na principu da jednokratno uplatite 0,7$. To je temelj za svaku vasu daljnju zaradu.
Svaki referal koji se registrira preko vas uplacuje 0,7$ koji idu VAMA. Kako imate sve vise referala, imate i vise novaca, pa mozete napraviti 2 stvari - ili isplatiti taj novac vama, ili kupiti vecu razinu u kojoj primate novac od druge razine vasih referala.
Cini se malo komplicirno, ali ustvari i nije. Ako DOBRO razumijete engleski shvatit cete sve.

Dakle - registracija na 70cents
Povrh te piramide gdje sigurno zaradjujete, imate svaki dan 15-22 oglasa na koje klikate i zaradjujete po 1 cent.
Minimalna isplata je 1USD, tako da ne morate dugo cekati
Jos jedan plus ovoga sitea je taj da, ako se vracate nekoliko puta dnevno ovdje, UVIJEK cete pronaci barem 2 oglasa nova za kliknuti

Post je objavljen 09.05.2009. u 17:21 sati.