Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rusalka

Marketing

pogled ...





Prema psihoanalitičaru Heinzu Kohutu, utemeljitelju 'self psihologije', potreba za ogledanjem u drugom ljudskom biću jedna je od primarnih ljudskih potreba.

Ljudsko lice i pogled u mnogim su ljudskim životima prvi i posljednji prizor, od lica onoga tko nas prihvati u ruke kad se odvojimo od materina tijela, do lica i pogleda onog tko će nam, trenutak nakon što odemo, zaklopiti oči.

Možeš se smatrati Fortuninim izabranikom ako ti pođe za rukom, u međuvremenu, susresti pogled u kojem se, uz dušu onoga koji te gleda, uspije ogledati i tvoja vlastita duša.


Dodatak: Pogled u Rusalkino nedjeljno prijepodne ...




Probudila sam se rano, svježa k'o ružica .... hihihihi
Popila sam kapuccino na klupici (začudo, jer inače pijem gorku 'tursku').
Potom sam se igrala s macanima, zavirivala po vrtu, fotkala, slušala grlice kako guču, popila čaj s okusom karamela (ne znam što mi je ovih sam dana stalno žedna). Ručak nisam morala kuhati, jučerašnji gosti baš nisu bili nešto 'ješni' pa je meni za danas ostalo.
Poslijepodne ću opet malo na klupicu, kad sunašce malo 'smanji doživljaj'.
Iako se čuvam šepirom, mažem kremom 's puno faktora' i držim šarenog i dubokog 'lada, svakog se ljeta ospem pjegicama, k'o pureće jaje.
Navečer ću e-poštu čitati i pisati, a imam i jedan dobar crtić na CD-u, pa ću ga konačno valjda uspjeti odgledati. Pošto ću veći dio dana provesti na svježem zraku, nadam se da ću navečer slatko usnuti, ukoliko me opet ne pohodi slatka nesanica. No, ni nesanice se ne bojim, popit ću nezaslađeni čaj od kamilice ... i mislit neke slatke misli ... :-)

Nadam se da i vi provodite ugodnu nedjelju.












Post je objavljen 09.05.2009. u 13:21 sati.